Тита: Човек трябва да е силен и да преглъща болката

Тита: Човек трябва да е силен и да преглъща болката

Не свалям усмивката от лицето си за нищо на света

За кратко време Тита се превърна в любима музикална звезда на българите. Тоталните  хитове през последните две години й проправиха път към върха на всички музикални класации. А от няколко месеца жъне и големи успехи на сцената на "Като две капки вода", където освен безупречно пеене показа и завидни артистични заложби. Не случайно е сочена за победител в шоуто. А ето какво сподели тя пред наш репортер, само седмица преди финала на имитаторското шоу: 

 

- Тита, лесно ли прие поканата да се включиш в "Като две капки вода" и какви бяха първоначалните ти притеснения? 
- Нямаше и доза колебание за това дали искам да се впусна в това предизвикателство. Притеснения нямах, приемам го като една голяма възможност, на която трябва да се насладя.  

 Като Деси Добрева - Кой е любимият ти образ до момента и с кой смяташ, че не се справи? 
- Един от любимите ми образи беше на Деси Добрева и мисля, че стана чудесно. За сметка на това Бруно Марс не ми се получи съвсем.  

- Бутонът на късмета изтегли на Петя Буюклиева да имитира теб. Как смяташ се справи тя?
- Предвид годините и поколението, от което е тя, мисля, че тя прие задачата доста присърце и даде всичко от себе си. Песента беше доста далече от нея, но й личеше, че се забавлява. Това е най-важното. 

 В образа на Бритни Спиърс- Всички помним обаче миналогодишната имитация на Софи Маринова и тоталния хит "Антилопа"... 
- Която направи истински фурор и ще остане в историята на шоуто  като един от най-забавните моменти. 

- Видя се в доста различни образи, с коренно различни визии. Обмисляш ли някаква сериозна промяна във външния си вид, например смяна на цвета на косата...? 
- Доста хора ми казаха, че много ми отива кафява коса, откакто ме видяха в образа на Шер. Но аз си се харесвам повече русокоса.  

 Тита направи блестяща имитация на Тина Търнър - Като зрител, на теб кои участници са ти най-интересни?
- Най- интересен ми е Милко, определено. Всички образи, които му се падат, са толкова далече от неговото амплоа и е наистина интересно как ги имитира. А липсата на емблематичния му мустак прави всяко негово изпълнение още по-интересно. 

- А успя ли да се сприятелиш с някого до такава степен, че да го наречеш приятел?
- Да, с Папи и Милко. Те са страхотни хора.  

- Появиха се слухове за теб и Папи Ханс - каква е истината? Има ли някаква по-специална връзка помежду ви? 
- Да, има приятелска.  - Смяташ ли, че журито е обективно в оценяването? Чувствала ли си се ощетена или пък надценена в даден момент?
- Не може във всеки един момент да си оценен, по начина, по който на теб ти се иска. Но въпреки това като цяло намирам оценките им за доста обективни. 

 
10. Доколко победата в шоуто е важна за теб? 

- Аз вече спечелих много важни неща в предаването. Преодоляването на предизвикателствата по изграждането на всеки един от образите, които ми се падат седмица след седмица, ме научи на много неща и това само по себе си за мен е много по-важно. Дали ще взема наградата, за мен не е от първостепенно значение. Това обаче не значи, че няма да дам всичко от себе си до финала, за да покажа най-доброто, на което съм способна.   


- Зрителите гледаме крайния резултат, но зад него се крие усилена подготовка. Колко време ти отнема влизането в един образ? 

- Отнема ми цяла седмица, в която наблюдавам и изучавам всяко едно движение на артиста, който ми се е паднал да имитирам. Това, придружено с много участия, наистина е трудно.  


- Знаеш ли, харесват ми хора, които не натоварват околните с личните си проблеми. Ти си точно такъв човек - усмивката ти е винаги на лицето, без значение какво е в сърцето ти. Как успяваш? 

- От много малка съм така. Не свалям усмивката от лицето си за нищо на света. Смятам, че човек трябва да е силен и да преглъща болката и проблемите с усмивка, за да не вреди на себе си и на хората, които го обичат. Защото съм сигурна, че моите почитатели никога не биха искали да ме видят тъжна.  


- Какви нови проекти подготвяш и кога да ги очакваме? 

- Подготвям два нови и много различни проекта, които може да очаквате през лятото./show.blitz.bg  

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Коментирай

Аха

Аха 22.05.2019 1:20

Кво преглъща и поглъща си е нейна работа ... явно е била силна да преглътне и държавната стипендия отпусната от тати , както и паричките от престъпленията на тати ...

taka e

taka e 22.05.2019 9:32

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9