След 5-годишно мълчание Георги Христов призна най-голямата жертва и загуба в живота си

След 5-годишно мълчание Георги Христов призна най-голямата жертва и загуба в живота си

Георги Христов наруши 5-годишното си мълчание броени дни преди големия си концерт на 23 април в зала 1 на НДК заедно със Симфоничния оркестър на Варненската опера.

Големият български певец призна в телевизионно интервю кои са най-големите му жертви и коя е загубата, която никога няма да преживее.

„Направих жертва с личния си живот в името на кариерата. Но човек не може да има всичко, не може да бъде щастлив постоянно”, каза изпълнителят на „Нямам нужда от много приятели”.

За най-тежката си загуба – тази на майка си, певецът бе болезнено директен. „Не мога да я преживея. И приключвам темата. Опитвам се да го приема, но това е много трудно, защото този човек за мен беше всичко. Нищо друго не ми липсва в живота. Липсва ми майка ми, която вече не мога да срещна, нито да прегърна.”

Георги Христов стресна с външния си вид! (СНИМКА)

Част от признанията му бяха и думите, че на моменти се усеща като изключително наивен човек.

„Не можах да се науча да се пазя от лицемерието… От хора, които са с теб, защото си ти, а след това, когато ти забият нож, много боли”.

Христов определи себе си като „реалист-мечтател”, като мечтите му са да прави по-различни концерти и да създава хубава музика. „Давам си сметка в каква държава живеем, но това не ме обезкуражава. Аз съм длъжен на моята публика”, каза още той./show.blitz.bg

Коментирай

Violeta

Violeta 16.04.2019 16:42

Харесвам го. Един от най добрите. А личния живот затова е личен ,да пазиш само за себе си. Да е жив и здрав и да ни радва с прекрасните си и стойностни песни.

бай гого

бай гого 16.04.2019 19:22

И той се постригал като северно корейският лидер Ким чен-ун

Аристотел

Аристотел 16.04.2019 19:59

ВЕЛИК Е!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!

vgeorgiev46@abv.bg

[email protected] 16.04.2019 20:28

той се постригал като северно корейският лидер Ким чен-ун

Джесито

Джесито 16.04.2019 20:47

Жоро,каквото и да се случва трябва да пееш.С музика и песен се преживява всичко.Имаш подобна песен.Трябва да се чуват хубавите гласове и песни ,защото иначе чалгата ще ни превземе,ако не ни е превзела вече и като музика и като поведение

taka e

taka e 17.04.2019 0:16

Здравейте! Имам проблем с килограмите, затруднено ми е много движението навеждането и имам болки в краката и кръста,това ми върна самочувствието!https://bit.ly/2DcqUz1

Коле

Коле 17.04.2019 19:01

Браво Жорка ! Да си жив и здрав ! Правиш красива , стойностна музика ! Дръж се и. твори ...за да. противодействаме на. простотията..., защото селянията и. чалгарията отровиха народа ....