1400 евро на нощ, за да легнете в леглото на Горан Брегович, но той забранява...

https://show.blitz.bg/folk/1400-evro-na-nosht-za-da-legnete-v-legloto-na-goran-bregovich-no-toy-zabranyava Show.blitz.bg
1400 евро на нощ, за да легнете в леглото на Горан Брегович, но той забранява...

Прочутият музикант Горан Брегович явно има и добър бизнес нюх, не само певчески талант. Наскоро звездата е решил да предлага луксозната си вила в Пераст, град в крайбрежния регион на Черна гора, под наем на туристи. Това съобщава сръбското издание Kurir, цитирано от focus-news.net.

Изпълнителят притежава вилата вече повече от 10 години, но сега я отдава под наем за всички туристи с по-дълбоки джобове. А наемната цена, според сръбското издание, възлиза на 1400 евро на ден през юли и август - така, ако искате да наемете вилата на Брегович за четири дни, е нужно да отделите "скромните" 5600 евро.

Страховит инцидент с Горан Брегович! Мениджърът му разкри за ужасни болки и...

От информацията става още ясно, че вилата има красива гледка към морето и Пераст, и че може да побере до девет души. В имота има няколко спални, една от които е с огромно двойно легло, една със стандартно двойно легло, две с по две единични легла и една с единично и двойно легло, общо девет легла.

Раят на брега на земята разполага с открит басейн и няколко тераси, където можете да обядвате, а някои от тях имат шезлонги.

Горан Брегович: С годините се научих да уважавам още повече публиката си

Във вилата са добре дошли и деца, и домашни любимци, за които няма допълнително заплащане, но музикантът не позволява на гостите да пушат, нито да организират каквито и да било партита.

Стените на вилата са украсени с множество произведения на изкуството, а в трапезарията има картина, изобразяваща пародия на Тайната вечеря на Леонардо да Винчи.

Музикантът купи тази луксозна вила преди повече от десетилетие, за да осигури на съпругата и дъщерите си идеално място за почивка. Тази сграда се вписва в архитектурата на красив черногорски град - великолепната вила е построена от бял камък.

Горан Брегович: Българи, гответе се! Ще бъде лудо!

Заобиколена от двор и стени, както и средиземноморска растителност, така че семейството да може да има интимност по време на престоя си. Вилата е реновирана през 2015 г., а Брегович инвестира 20 000 евро в ремонта на къщата на Адриатическо море./show.blitz.bg

Горещи

Коментирай
1 Коментара
катил
преди 1 месец

А могат ли да се еб.т

Откажи