Георги Христов стресна с външния си вид (СНИМКИ)

Георги Христов стресна с външния си вид (СНИМКИ)

Легендарният певец Георги Христов отпразнува своя 55-ти рожден ден в компанията на най-близките си приятели, сред които са колегите му Нели Рангелова и Катя Близнакова, както и скандалният гримьор Мис Бони. Изпълнителят на "Черно и бяло" успя да втрещи приближените си с уникален загар, което го издаде, че е бил на почивка в някоя екзотична дестинация. 

"Щастието е миг, който не се купува! Благодаря! Знам какво е", написа той в социалната мрежа като благодарност към своите приятели, с които отпразнува рождения си ден. Съвсем естетсвено, празненството започнало с много смях и изобилие от алкохол. Христов си пийнал доста добре, но този път се въздържал от заядливи коментари, каквито са му присъщи след като гаврътне няколко чашки алкохол. 

Гласовитият певец е отмарял на екзотичен остров с гадже, където се е сдобил с изключителен тен. Толкова е почернял, че дори плаши с променената си външност. Самият той признал, че за първи път почернява толкова много. А на почивка бил с младо гадже. Нуждаел се от заслужен релакс преди големия авторски спектакъл "Моят път", който подготвя през април в зала 1 на НДК. Заедно със Симфоничния оркестър и Варненската опера под диригентството на Ганчо Ганчев възнамерява да тръгне на турне из всички по-големи градове в България. /show.blitz.bg

 

Коментирай

гнусен

гнусен 29.01.2019 15:41

дрът пендел

Перчева

Перчева 30.01.2019 3:37

Тази снимка и новина сте я показвали.

кали

кали 30.01.2019 18:36

Съдията от Съдебен спор да не би да му е гадже на Гошето?

cugypHo

cugypHo 17.04.2019 0:51

гецата е прекалил с "кафевото" :) :Х

Същият

Същият 21.04.2019 16:38

На мангал е заприличал. А гаджето мъжко е нали. Педерунгел е Гошето. Злобен дърт педал. Сотиров кво прави там. Аз го харесвам него. Ама той ли е гаджока.