Синът на Стоян Алексиев пак отложи сватбата

Синът на Стоян Алексиев пак отложи сватбата

Д-р Василев от „Откраднат живот” може и да се ожени на малкия екран, но в живота все не му остава време. Александър Алексиев, син на големия актьор Стоян Алексиев за трети път отложи брака си с любимата си Яна Титова.

Двамата актьори така и не успяха да си кажат „Да” на 19 август тази година. Влюбените бяха решили да се венчаят в малка църква в Царево, като съберат всичките 8 семейства, с които заедно къмпингуват на морето.

Две знакови фигури се завръщат в "Откраднат живот"

За съжаление, за пореден път им се наложи да отложат плановете си, след като работата погълна цялото им време. Двойката е почти неразделна—те са заедно на снимките на „Откраднат живот”, където Яна е един от режисьорите на лентата, у дома, улисани в грижите за двете си дъщери, както и на почивка.Двойката се разделя само в моментите, когато Яна работи върху първия си голям филм, чийто сценарист, режисьор и продуцент е самата тя. Лентата носи името „Доза щастие”, като се базира на книгата на Весела Тотева „Падение и спасение”.

Роди се бебе на 68-годишния Стоян Алексиев

Покойната продуцентка се спаси от ада на наркотиците, но неочаквано почина през март тази година, по време на сутрешния си крос. Главната роля във филма е поверена на дъщеря й Валентина Каролева, за която това е изключително емоционално преживяване. За Яна също, пише „Галерия”.

Тази година Титова роди и втората си дъщеричка Хана, като до последно беше на снимките на „Откраднат живот”. Дори и с огромен корем, тя изпипваше до перфекционизъм сцените в сериала или пълнометражния си филм.Затова на актрисата в момента не й е до сватбено тържество, а и двамата с Александър се успокояват, че до догодина и втората им дъщеря ще е пораснала достатъчно, за да може да я направят шаферка на сватбата си.

Голямата им дъщеричка Ая вече е на шест, а родителите й планират засега да се обучава в България. Госпожицата има афинитет и към изкуството, като родителите си.

Двамата се запознават по време на представление на постановката „Полет над кукувиче гнездо” в която участват Яна и Стоян Алексиев—баща на актьора. Именно той ги запознава.

Следва вихрено ухажване в социалните мрежи, а Алекс признава „В момента, в който я видях, вече бях влюбен в нея”.

Двамата зарязват всичко и заминават да живеят в Англия, въпреки че Яна има роли в няколко филма по това време. Засега семейството планира да остане в България, но ако Алексиев спечели покана за някой голям проект на Албиона, биха се завърнали отново там./show.blitz.bg

Коментирай