Силвена Роу шокира след водния ад в Дубай: Наложи се да... ВИДЕО

Силвена Роу шокира след водния ад в Дубай: Наложи се да... ВИДЕО

Жестоките наводнения в Дубай и нанесените щети не подминаха и шеф Силвена Роу, която живее и работи в емирството вече 10 години. А такива дъждове там не са падали от 1949 година.

"Моят полет беше единственият, защото всички други бяха канселирани. Закъснението беше от 6-7-8 часа, чака се, не знаех какво да очаквам. Бях пълен непукист, спокойна, без стрес.

Силвена Роу побесня на хейта: Вън! Килограмите ми не са ваша работа!

Цялото летище обаче беше напълно сухо, на места имаше пясък. Бавно и спокойно очакват да започнат отново бизнеса си", сподели от Дубай през вайбър шеф Роу пред bTV, която вчера кацна на международното летище в Дубай от Лондон.

"След такъв дъжд обаче въздухът е много свеж. Много рядко тук има хубав въздух, такситата си работят. Въздухът след такъв дъжд е просто чудесен", посочи още тя и допълни, че някои от големите пътища все още са затворени, няма движение и усещането е, че все едно е неделя.

Нарекоха Силвена Роу "злоба тлъста бабуля" и тя откачи

Много коли са оставени просто ей така по средата на улиците. Те явно са заседнали по време на наводненията. 90% от улиците вече са разчистени в Централен Дубай, наводненията, които виждаме са по-встрани. По-навън е по-проблематично, където е и моето заведение.

Трябваше да затворя и моето заведение за два дни, имаше вода, днес ще го отворя. За 24 часа се изваляха 254 мм дъжд. Нормалното за година са 80 мм. 254 мм за 24 часа са равностойни на валежи всеки ден за 5 месеца в Лондон", коментира още Роу.

"Каквото и инфраструктура да имаш, пак ще ти дойде много, много нагоре. Няма начин тази кошмарна буря, която засегна целия район, да е от засяване на облаци. Това е абсолютен знак на климатична промяна. Те много бързо се справиха, изчистиха, оправено е, уредено е добре", добави още кулинарката, според която в момента в емирството има "чиста енергия"./show.blitz.bg

Коментирай