Силвена Роу побесня на хейта: Вън! Килограмите ми не са ваша работа

Силвена Роу побесня на хейта: Вън! Килограмите ми не са ваша работа

Инфлуенсърството е допълнителен, а понякога и основен източник на приходи за много българи със звезден статут. Затова и много от тях никога не биха си позволили да трият последователи в социалните мрежи, дори и да са засипвани от хейт и обидни коментари.

Не така стоят нещата със Силвена Роу. Кулинарната знаменитост се появи с точно обратното послание.

Ако не ме харесвате, не ме следвайте! Буквално това каза кулинарната знаменитост в поредното си видео от Дубай. Тя обясни, че 99% от последователите и приятелите ѝ в социалните мрежи приема за свои съюзници. Тези, които не са такива, могат да спрат връзките си с нея във виртуалното пространство, заяви шеф Роу.

“Ти си това, което мислиш, ти си това, което ядеш и ти си този, с когото се обграждаш”, обясни философията си кулинарната майсторка. Тя освен това е категорична, че хейтът, с който я обсипват някои “фенове” не ѝ въздейства нито на съзнателно, нито на подсъзнателно ниво, пише vihrogon.bg. 

“Само този отгоре, Всевишният, може да влезе в моето подсъзнание!”, заяви шеф Силвена Роу.

Новата вълна хейт срещу нея дойде след предишна нейна публикация от фитнеса. Макар послание

то на шеф Роу да е както винаги положително и добронамерено, доста хора не са одобрили вида ѝ.

“Дали трябва да сваля едно-две кила не е ваша работа”, това коментира топ готвачката. Шеф Роу е категорична, че се чувства добре в тялото си, както и е в хармония с живота си в Дубай, който не престава да хвали с големи суперлативи./show.blitz.bg

Коментирай