Шок! Отвлекли Владо Карамазов в Мароко! СНИМКИ

Шок! Отвлекли Владо Карамазов в Мароко! СНИМКИ

Владо Карамазов с удоволствие влиза във всевъзможни приключения по време на пътуванията си, дори и те да са свързани с доста опасности и серозни рискове.

При една от скорошните си ваканции в Мароко, например, актьорът, когото скоро ще видим в новия сезон на "Откраднат живот", попада в такава безумна ситуация, от която едва се отървава невредим.

Владо Карамазов закъса сериозно със здравето в "Откраднат живот"

"Това, което направих аз, и което наистина ми беше интересно, е, че кривнах от туристическите пътеки и отидох в квартали, в които дори се учудваха, че съм там с фотоапарат. Там видях как живеят, усетих истинската атмосфера на града. Уличките на тези квартали бяха много малки, пресичаха се и образуваха лабиринт", разказва с увлекателен тон в блога си Карамазов, но начина, по който продължава историята, е меко казано стряскащ...

Владо Карамазов избухна срещу тв водещи и ги заплаши с нещо неочаквано!

"..един местен ми каза, че една от техните джамии в този ден е отворена за посещение. Почна да ми обяснява къде се намира, но как можеш да обясниш на чужденец как да премине този лабиринт. Изглеждаше свестен. Беше с моторче. Накрая ми каза, че ще ме закара. Вързах се и се качих.

Владо Карамазов жестоко скаран с Теодора Духовникова!

С бясна скорост даваше газ по тези тесни улички, а аз след  четвъртата загубих ориентир. Все повече се изгубвах и все повече си давах сметка, че става опасно. Истината е, че само с апарата ми ще живеят сигурно месеци. Усещах как след минути ще съм разфасован в някое мазе.

Помислих и скочих от мотора. Той започна да крещи, аз бягам, той с мотора зад мен. Наврях се в една уличка, в която моторът не можеше да мине. Избягах и последваха може би 30 мин, в които се лутах в улички без изход. Накрая излезнах.

Владо Карамазов хлътна до уши по канадка!

Разказвам го, защото е добър повод да ги опиша мароканците. Лукави и хитри. Дори и да предложат елементарна помощ, да ви покажат например някое кафе, след това ще вървят до теб да им платиш за услугата, като те определят цената. Не им ли дадеш пари, стават агресивни".

Владо Карамазов шокира всички със срамно признание СНИМКИ

Сигурни сме, че за Владо Карамазов е било голямо приключение да преоткрие пъстрия свят и култура на Мароко, но след това, което споделя, не очакваме да го видим отново там скоро./show.blitz.bg

Коментирай

роски

роски 16.02.2020 11:13

тез всички афро и незнам какви общности са такива-първични,брутално-елементарни. В Турция например все искат да те преметнат и да вземат повече.Под скритата любезност се крие лукавство.и пресметливост.

Запознат

Запознат 16.02.2020 22:35

А хакна ли ти го изодзаде, а? Ти нали затуй си се наврял сам из тия квартали с тесни улички и яки мароканци???