logo

Шок! Откраднаха самоличността на звезда от "Откраднат живот" СНИМКИ

Шок! Откраднаха самоличността на звезда от "Откраднат живот" СНИМКИ

Звездите от хитовата медицинска поредица "Откраднат живот" са обект на много внимание и както се оказва всевъзможни пъклени планове, някои от които им носят сериозни главоболия.

В момента в центъра на подобна нагла ситуация се оказа Неда Спасова, която познаваме като екранната сестра Кая Райкова от рейтинговия сериал на Нова тв.

Неда Спасова се пусна от морето по-секси отвсякога... СНИМКА 18+

Нейни разголени снимки се появиха в приложение, което се използва за секссрещи, а феновете й са потресени от случващото се. Оказа се, че неизвестна дама краде снимките на актрисата и ги слага в своя профил с цел да събере повече внимание, пише "Марица".

Звезда от "Откраднат живот" призна, че владее неуправляема стихия

Девойката, взела самоличността на Спасова, се представя с името Златина, а в описанието си пише, че е на 31 години и е родом от Бургас. За справка Неда Спасова е на 28 години и е родом от Враца.

Целта на откраднатата самоличност е създаването на връзки и уреждането на секссрещи. Щом разбрала какво се случва, актрисата побесняла и моментално се оплакала, че някой използва снимките й и краде самоличността й.

Сватба и големи обрати на старта на "Откраднат живот" СНИМКИ

Брюнетката прави опит да се свърже и със самия сайт, но безуспешно. Моли и последователите си да го докладват, за да предизвикат ответна реакция. "Поласкана съм, че някой ме смята за готина, за да ме "тури" в приложение за запознанства. Но някак си не е редно", бе лаконичния коментар на актрисата./show.blitz.bg

 

Коментирай

Дани

Дани 12.08.2020 18:56

Понеже разкриха намеренията , а вероятно и заснеха кадри от пандемията и сега замазват положението. На всички им е ясно, че това което гледаме по телевизиите, четем в пресата и вече сме изморени от натрапване на болеста, ще откаже драгия зрител да гледа продължаващия Откраднат живот!