Звезда от „Откраднат живот” призна, че владее неуправляема стихия

Звезда от „Откраднат живот” призна, че владее неуправляема стихия

След като се превърна в Кая от „Откраднат живот” Неда Спасова буквално не може да се скрие от обожатели. Славата й изгря изведнъж, но редом с това и скромността й не я напуска, което е неочаквано добра комбинация. Наскоро актрисата призна за любопитно свое хоби, в което рисковете са постоянни.

На няколко пъти в сериала видяхме как в много стресови ситуации Кая се качва на покрива на болницата и… жонглира с огън. Превръща се буквално в човек, който си играе с огъня. Оказва се обаче, че това е умение, което актрисата има и в живота си, а не го придобива само заради ролята. „Много си харесвам тази „релаксираща” част с огъня, защото той е хипнотизираща стихия”, признава Спасова и подчертава, че за разлика от други образи в сериала, които най-често давят мъката си в алкохол или се изолират тотално, тя с радост залага на огъня.

„Има и адреналин, защото може да се изгориш. Има и удоволствие, защото сякаш контролираш неуправляема стихия…”, добавя още актрисата, която в живота рядко изпада в крайности. Старае се да бъде балансиран човек и затова много рядко изпада типичните за всеки човек малки лудости.

„Потискам си „бесовете”, защото знам, че нарушаване на някакви правила няма да доведе до нищо хубаво и полезно. Знам от опит. Рискувала съм много пъти, но това е част от „играта”. Не можеш да спечелиш, ако не играеш”.

Любопитна подробност е, че да върти огън Неда Спасова всъщност се научава от посещение на уъркшоп. Ходи на различни уъркшопи, свързани с актьорската работа.

Неда Спасова има номинация „Икар 2018” в категория „Дебют” и номинация АСКЕЕР 2018 в категория „Изгряваща звезда” за ролята си на Варвара Петровна в „Бесове” (реж. Иван Добчев, Театрална работилница „Сфумато”)./show.blitz.bg

Коментирай

Българин

Българин 02.02.2019 0:37

Красива българка! Желая и крепко здраве, щастие и успех в живота.