logo

Сватба и големи обрати на старта на "Откраднат живот" СНИМКИ

Сватба и големи обрати на старта на "Откраднат живот" СНИМКИ

Септември наближава, а с него и новия сезон на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот". Най-гледаният роден сериал се чака с нетърпение от феновете, но този път старта му се очертава да е повече от обещаващ.

Двама от най-любимите герои на медицинската поредица ще си кажат заветното "да" още в първите три епизода на десети сезон, а това разкриха самите те в ефира на Нова тв. Става дума за Диана Димитрова и Филип Буков.

Диана Димитрова от "Откраднат живот" подари страстна целувка на... СНИМКИ

"Сценаристите надминаха себе си. Тези епизоди бяха много вълнуващи за мен докато ги четох и мисля, че това са ми любимите от изобщо всички серии", разказа екранната доктор Огнянова. През новия сезон тя ще бъде в по-добри отношения с подчинения си Хаджихристев (Буков), който след около година, прекарана в "Света Анастасия" ще започне да проявява повече разбиране.

Марта Вачкова стресна с разкритие за "Откраднат живот"... СНИМКИ

Междувременно Димитрова вече се готви за следващия си голям проект – игрален филм с Виктор Божинов. "Актьорите не сме получили сценарий, а само опорни точки по искане на режисьора. Ще има много екшън, пожар, стрелби и нощни сцени", обясни Димитрова.

Припомняме, че след като заснеме "Голата истина за група "Жигули", режисьорът се очаква да стартира снимки към "Кралство Чамла". През последните дни актрисата засне и два видеоклипа към песни на Маргарита Хранова и Стенли. Освен с образа на доктор Хаджихристев, в следващите месеци Буков пък ще се ангажира с образованието си.

Ето къде д-р Огнянова от "Откраднат живот" се пече чисто гола 

Той вече завърши НАТФИЗ, а след година ще може да се похвали и с диплома за бакалавър в специалност "Философия". През септември на актьора му предстои и кандидат-студентски изпит за магистърска програма по лингвистика./show.blitz.bg

Коментирай