logo

Марта Вачкова стресна с разкритие за "Откраднат живот"... СНИМКИ

Марта Вачкова стресна с разкритие за "Откраднат живот"... СНИМКИ

Наскоро Марта Вачкова каза нещо, което до такава степен същиса феновете на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот", че форумите в мрежата буквално прегряха от коментари.

Актрисата, която успешно влиза в образа на сестра Магда Жекова, разочарова страшно много почитателите на медицинската драма, след като обяви, че с колегите си в момента работят активно по заснемането на последния сезон на поредицата.

Горещи разкрития за новия сезон на "Откраднат живот"! Вижте кои нови лица влизат!

Снимките на "Откраднат живот" са вече в разгара си и се провеждат при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, взети заради пандемията от COVID-19.

Подробности за историите в новите епизоди все още се пазят в тайна. Очаква се обаче да се продължи и сюжетната линия, свързана с новия коронавирус, която стартира на финала на девети сезон.

Лош вирус тръшна Марта Вачкова

"Всичко, което правим, е свързано с това да бъдем честни към обстоятелствата и към всичко, което ни застига", заяви продуцентът Евтим Милошев във връзка със старта на снимките, пише "Монитор"

Марта Вачкова с по-скъпа къща от имот на Малдивите СНИМКИ

Очаква се след приключването на "Откраднат живот" той и Любо Нейков да преместят фокуса си върху друг проект – българо-турски игрален филм за невъзможната любов на Мустафа Кемал Ататюрк с българката Димитрина Ковачева, идеята за който даде Вежди Рашидов./show.blitz.bg

Коментирай

НСМ

НСМ 04.08.2020 0:23

Филм за Ататюрк с подобен сюжет би бил много интересен .