Марта Вачкова с по-скъпа къща от имот на Малдивите! СНИМКИ

Марта Вачкова с по-скъпа къща от имот на Малдивите! СНИМКИ

Марта Вачкова притежава един особено изкусителен имот, който засенчва дори и екзотичните си алтернативи на Малдивите.

Актрисата има кокетна вила в село Бойковец, в която обаче майка й Силвия отказва да ходи в следващите няколко месеца, когато температурите се очаква да станат доста ниски.

Шок! Марта Вачкова тръгна с охрана заради... СНИМКА

Причината възрастната жена да не желае да стъпи във вилата, която Марта Вачкова винаги е определяла като любим пристан за релакс, са очакваните високи сметки, които след това ще трябва да плати, за да се отоплява, пише "Уикенд".

"Къщата е огромна и много студена. Ако съм там през декември, януари и февруари, сметките за отопление ще са гигантски – ще плащам толкова, колкото ако отида на Малдивите.

Марта Вачкова и Владо Пенев застанаха пред олтара СНИМКИ

Има парно, има и камина, но за да сгреят стените, се налага да включвам и електрически печки", споделя пред изданието съпругата на Митко Бомбата от "На всеки километър".

Незабравимият Григор Вачков и Силвия се срещат, когато тя още носи панделки на плитките – тя е на 14, а той – на 26. Води я на сладкарница и любовта им пламва с такава сила, че той едва дочаква тя да стане на 15, за да й каже, че иска да се ожени за нея.

Обещава на баща й, че това няма да попречи на учението й, а голямото събитие се случва около Нова година. В Гражданското им казват, че булката няма 18 и искат разрешение от родителите.

Марта Вачкова на издръжка при Дарина Павлова

Майка й и баща й, къде да ходят, тичат към Съвета, но в бързината майка й си забравила паспорта. Това се оказва проблем. И единият от кумовете няма паспорт – бил в полицията, заради проверки за турне в Полша.

В крайна сметка се женят и Силвия става "детето" на Сатиричния театър./show.blitz.bg

Коментирай