Шок! Изнудват нагло Юлиан Вергов, искат му откуп за...

Шок! Изнудват нагло Юлиан Вергов, искат му откуп за...

Юлиан Вергов е един от най-харесвани съвременни актьори, особено пък след запомнящата роля, която направи в миналия сезон на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот", излъчван в ефира на Нова тв.

Чаровният артист, когото сега виждаме и в ролята на жури в музикалното шоу за имитации "Като две капки вода" по същата медия, наскоро е имал доста неприятно изживяване, за което сам споделя.

Оказа се, че от известно време насам Вергов е системно тормозен във виртуалното пространство. Става дума за хакери, които удрят всички профили в социалните мрежи на журиращите в "Капките". А ако не го направят, достатъчно е да създадат нов и разбира се - фалшив акаунт, в който има множество снимки и видеа от живота на Юлиан Вергов.

Пореден любовен обрат за Юлиан Вергов, върна се при...

Бесен на случващото се, актьорът направил всичко възможно, за да разбере кой седи зад долното посегателство върху живота му, пък макар и във виртуалното пространство.

"Появиха се няколко мои фалшиви профила. Внимавайте! Фалшиви са. Моят личен е само един. Той е и официален", побърза да напише Вергов и да информира хилядите си последователи какво точно се случва на негов гръб в мрежата.

Отгоре на всичко наглостта на хакерите стигнала своя връх, когато Вергов получил "предложение" да даде "скромните" 5 хиляди лева, за да спре този тормоз! Потресен актьорът, разбира се, отказал да плати, каквато и да е било сума.

Потрес! Мамят от името на Юлиан Вергов, той побесня!

Припомняме, че това съвсем не е първия път, в който Юлиан Вергов пати от киберпрестъпници. Преди две години турски хакер успя да проникне в акаунта му и дори да го заключи. Исканата от актьора сума тогава била в размера на 200 евро, за които обаче, не става ясно дали все пак са дадени, но доколкото го познаваме, това е малко вероятно да се случи./show.blitz.bg

Коментирай