Потрес! Мамят от името на Юлиан Вергов, той побесня...

Потрес! Мамят от името на Юлиан Вергов, той побесня...

Юлиан Вергов не е първата и със сигурност няма да е последната родна популярна личност, която се оплаква от фалшиви профили в социалните мрежи.

Актьорът, по когото феновете, най-вече фенките, на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот" продължават да са луди, въпреки че героят му напусна сериала още миналия сезон, стана жертва на измамник.

Юлиан Вергов остави без думи всички с постъпката си! СНИМКИ

Въпросният човек, представил се от името на Вергов, започнал да агитира все по-настоятелно последователите на актьора във виртуалното пространство да гласуват за определени кандидати в деня за размисъл.

Щом видял какво се случва "от негово име" в социалните мрежи, Юлиан Вергов моментално сигнализирал профила да бъде докладван.

Скандал! Плачков отвърна на Вергов и стана страшно...

"Това е лъжец с мой профил. Лошото е, че е политическа агитация в разрез със закона", реагира веднага актьорът, който побърза да подаде сигнал за злоупотребата, за да не бъде глобен за нарушение на закона за нещо, което практически не е извършвал.

Шок! Юлиан Вергов остана без коса! СНИМКИ

От информациите става ясно, че мошеникът е направил страницата още през 2015 година и в рамките на 4 години е успял да събере над 12 000 последователи. Най-фрапантото в случая е, че голяма част от колегите и близките на Юлиан Вергов са повярвали, че именно той прави въпросната агитация.

Дори колегите на актьора от "Откраднат живот" са се хванали на въдицата и даже са го добавили в своя официален профил в социалните мрежи.

Юлиан Вергов се хвърли в дълбокото и си причини... СНИМКИ

Любопитна подробност е, че на името на Юлиан Вергов са регистрирани още поне 5-6 профила, които, разбира се, не са поддържани от него. Може би сега ще успеят да привлекат вниманието и на отдела за киберсигурност./show.blitz.bg

Коментирай