Юлиан Вергов остави без думи всички с постъпката си! СНИМКИ

Юлиан Вергов остави без думи всички с постъпката си! СНИМКИ

След невероятната роля, която направи в хитовия сериал „Откраднат живот”, фен листата на Юлиан Вергов стремглаво се увеличава. И определено има за какво!

Талантът определено не е единственото, заради което многобройните му почитатели изпадат буквално в истерия при появата му. Това, което представлява актьорът като човек, всъщност буди истинското възхищение.

Юлиан Вергов се хвърли в дълбокото и си причини... СНИМКИ

Потвърждение за това е последната проява на Вергов, който се съгласи веднага да вземе участие в силно емоционален филм и то без абсолютно никакъв хонорар.

Шок! Юлиан Вергов остана без коса! СНИМКА

Лентата се казва "Петя на моята Петя" и е първият игрален филм за голямата бургаска поетеса Петя Дубарова, която си отиде от този свят едва на 17 години, оставяйки едни от най-лиричните стихове.

Юлиан Вергов, разбира се, е в главната роля - влиза в ролята на новия директор на Петя и съучениците й.

Звезда от "Откраднат живот" издаде кой се завръща в сериала! СНИМКА

Още когато си помисля за него, екипът на филма не смее и да си представи да го има в редиците си. И все пак Сашо Косев рискува и му изпраща сценария.

За всеобща радост - и изумление - Юлиан не само се съгласява да участва без хонорар, а твърди, че това е един от най-добрите сценарии, които е чел от много време насам.

Д-р Мазов от "Откраднат живот" прави истински бум в ресторанта си! СНИМКИ

Освен Юлиан Вергов, в лентата участват и много други популярни наши актьори, сред които са Албена Колева, Моньо Монев, Васил Банов, Орлин Павлов.

Във филма ще видим и дъщерята на Юлиан Вергов - Алена, за която е особена тръпка да играе заедно с баща си.

Щерката на Юлиан Вергов се потроши!

Снимките на филма стартираха още на 16-и юни, а негов продуцент е Николай Урумов.

Проектът е финансиран с 400 000 лева от Националния филмов център и със 125 000 лева от Община Бургас.

По предложение на кмета на общината Димитър Николов Общинският съвет гласува отпускането на още 40 000 лева за подводни снимки./show.blitz.bg

Коментирай