Шаш! И Тита си клъцна носа СНИМКИ

Шаш! И Тита си клъцна носа СНИМКИ

Тита е още много млада, но изглежда се е поблазнила да коригира мъничките дефекти по лицето си, по-конкретно носа. Манията на поп дивите ни да изглеждат перфектни, не прощава на никого.

Христина Христова, както е истинското име на тийн принцесата, до момента нито е потвърдила, нито отрекла да се е подлагала на интервенция, която за момента, поне съдейки от снимките, изглежда реална.

А изглежда реална, защото е следствие на добро боравене с любимата програма на звездите - фотошоп!

Тита се върна при гаджето СНИМКИ

С други думи, Тита е направила корекция на нослето, но само на снимките, които публикува в социалните мрежи, пише "Хотарена". А иначе Хриси си е все така не докосната от хирурзите. Поне засега!

Тита се превърна в горещо розово изкушение ВИДЕО 18+

Ако човек се разходи в профилите на поп певицата във виртуалното пространство, ще се убеди нееднократно с колко съвършена визия блести изпълнителката от снимките. 

Разбира се, наясно сме, че всеки човек има своите особености, мънички дефекти и характерности, които не е задължително да елиминира на всяка цена. Точно това е направила и Тита, която в живота е съвсем обикновено момиче, което не е нито толкова провокативно, нито скандално, колкото в клиповете на хитовете си.

Тита побърка феновете си, разкри голяма тайна СНИМКИ 18+

И като казахме провокация, няма как да подминем меко казано освободеното поведение, което певицата демонстрира във видеото към новата си песен "Ти гониш", в която си партнира много страстно с Папи Ханс. Там ясно може да се види какво носле има певицата - и че то съвсем не е толкова перфектен, колкото изглежда на снимките./show.blitz.bg

Коментирай