Тита побърка феновете си, разкри голяма тайна! (СНИМКИ 18+)

Тита побърка феновете си, разкри голяма тайна! (СНИМКИ 18+)

Тита се прибра в родния Силистра и направи нещо, което провокира неимоверно феновете й. Поп принцесата, чийто фотоси обикновено приковават вниманието веднага, издаде своя голяма тайна.

На едни от последните фотоси в социалната мрежа ефектната блондинка, която в момента се е отдала на заслужен летен релакс, показва и нагледно с какво поддържа сексапилната си фигура, а именно - изстудено бяло вино с белени домати и плочка кашкавал. 

За мнозина това е може би една от многото глезотиики, които си поднася в ежедневието изпълнителката на "Антилопа", само че самата тя неведнъж е признавала, че тъй като не е фен на диетите, предпочита да съчетава полезното с приятното, но без да прекалява.

Тита провокира със СНИМКА 18+

Припомняме, че миналата година по това време Тита провокира много критика по свой адрес, защото бе допуснала да напълнее драстично и в тотален контраст на визията, с която грее от клиповете на хитовете си.

Тита се върна при гаджето (СНИМКИ)

Тогава стреса и бързата слава причиниха на младото момиче сериозни емоционални щети, но ето, че само година по-късно тя е вече нов човек.

Фигурата й определено привлича погледите, особено когато е на плажна обстановка, а пищните форми предизвикват лавина от коментари в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай