logo

Сестрата на Саня Борисова е лесбийка! Сгоди се за жена СНИМКА

Сестрата на Саня Борисова е лесбийка! Сгоди се за жена СНИМКА

Актрисата Саня Борисова се прочу покрай брака си с режисьора Ники Илиев, но за по-малката й сестра Ирена не се знае много у нас. За сметка на това красавицата е доста популярна в Дубай, където живее от 10 години.

Рене, както я наричат приятелите, работи като модел и инфлуенсър, радвайки се на голяма популярност в социалните мрежи. Тя е блян за много мъже, но от една година е сериозно обвързана не с някой арабски шейх, а с жена.

Изненада! Саня Борисова се събра с бившия СНИМКИПартньорката й се казва Емили Милър и също работи като модел. Кратка справка в социалните мрежи показва, че двете са сгодени от няколко месеца и дори планират сватба, пише „Уикенд“. Венчавката ще се състои в някоя европейска страна, която разрешава еднополовите бракове. Емили очевидно е много хлътнала по приятелката си, защото често споделя безкрайни обяснения в любов и общи интимни снимки.

За разлика от нея Ирена е доста по-сдържана, но Hotnews.bg все пак намери снимка на Емили, под която влюбената Борисова ясно обяснява, че това е съпругата й. В разговора се включва и Саня, която очевидно напълно одобрява избора на сестра си./show.blitz.bg
 

 

Коментирай

Роса

Роса 14.05.2021 22:25

Буклуци долни.Що ни занимавате с тия сбъркани нищожества.Дяволски изчадия .