Изненада! Саня Борисова се събра с бившия СНИМКИ

Изненада! Саня Борисова се събра с бившия СНИМКИ

Режисьорът Ники Илиев и бившата му съпруга Саня Борисова се събраха за нов филмов проект. Това издаде 37-годишната актриса и модел с видео в Инстаграм.

Споделените кадри издават част от сцените, а на заден фон се чуват указанията, които получава от Илиев. Двамата се намират в Старинен Пловдив - именно там бе заснета първата част на "Завръщане" - лентата, запечатала последната роля на великия Стефан Данаилов.

Саня Борисова пак развихри страстите, този път от Истанбул СНИМКА

През 2020 Ники сподели, че ще заснеме продължение на филма тази пролет. В лентата ще видим бившата му изгора само месеци след окончателния им развод. На кадрите, публикувани от Саня, се виждат старинните сгради и стръмните улици, а тя е в автомобил, който шофира. А указанията, които дава Ники, са точно за сцената, пише "Телеграф".

Саня Борисова призна за мъжа до себе си СНИМКА

"Нека направим така - Сани, карай, моля те", казва Ники. Борисова се усмихва на камерата и стопира видеото, което вече не е налично в профила й. По-късно като описание добави: "С пожелание за романтична неделя", което породи доста въпросителни за почитателите й, пише "Телеграф"./show.blitz.bg

Коментирай

Нина Колева

Нина Колева 11.03.2021 19:32

Много хубаво момиче! Желая й успех!

Видинлийка

Видинлийка 13.03.2021 0:22

Красива жена е! Има и достойнство!Да е жива и здрава!

Иринчето

Иринчето 13.03.2021 1:10

Саня, перфектна си. Никога не си оперирай нослето, моля те. Всичко в теб е съвършено.