Сестрата на Николета се съблече (СНИМКИ 18+)

Сестрата на Николета се съблече (СНИМКИ 18+)

Сестрата на Николета Лозанова - Велина, не изпуска случай да демонстрира сексапила си, особено пък през летния сезон, когато мрежата прегрява от нагорещени плажни фотоси.

В момента красавицата, която по нищо не отстъпва във визията от популярната си сестра, е на почивка в съседна Гърция, пише "Хотнюз", а снимките на пищните й форми нагорещиха до такава степен социалната мрежа, че чак пушек се вдига.

На фотосите Велина е повече от оскъдно облечена и спокойно може да се каже, че конкурира сестра си Николета по сексапил и провокативност.

Красавицата сподели снимки, на които разкрива само плът и шоколадов тен, като на една от тях е само с ръка върху пищната си гръд.

Преди време Велина и Николета се снимаха заедно за реклама на модната линия бански костюми на Ни Ло и демонстрираха в какви перфектни отношения са. 

Николета Лозанова си показа дупето (СНИМКА)

Любопитна подробност е, че под една от снимките си Велина е написала:

"Сестрата е едновременно твое огледало и твоя противоположност", с което може би най-точно обрисува връзката си с по-малката от нея Николета.

Голям ужас за Николета Лозанова!

Безспорен е фактът, че двете сестри си приличат като две капки вода, но Ни Ло е доста по-известната и дейната от двете. Велина обаче, не за първи път привлича погледите върху себе си с перфектно тяло и изкусителни форми./show.blitz.bg

Коментирай