Голям ужас за Николета Лозанова!

Голям ужас за Николета Лозанова!

Николета Лозанова не може да си намери място от притеснение, след като разбра за нововъведенията в социалните мрежи, където от години е повече от активна.

Както стана ясно социалната мрежа реши да ограничи достъпа до лайкове под снимка само за автора на фотоса. Така на практика родните популярни личности, които залагат на виртуалното пространство, за да трупат финансови активи, повече няма да могат да го правят. И съответно ще понесат сериозни загуби.

Николета Лозанова пак лягала под ножа?

Тъкмо "професията" инфлуенсър набра скорост и хоп - ново 20! Рекламите в социалните мрежи, от които не само Николета Лозанова, но и куп други родни звезди изкарваха добри пари, вече няма да са опция, поне няма да са така доходоносни, както преди.

Николета Лозанова си показа дупето! (СНИМКА)

Както знаем, редица родни красавици изкарваха лесни пари от дефилиране във виртуалното пространство за реклама на един или друг продукт или обект. Новите правила ще бръкнат най-дълбоко в джоба на Николета Лозанова, а след нея и в тези на Алекс Богданска, Златка Райкова, Златка Димитрова и на още един куп красавици с хиляди последователи в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай

1234

1234 04.05.2019 13:22

Тази не е ли доста мургава ?

До 1234

До 1234 06.05.2019 3:20

Ко се праиш на ударен ! Циганка е - всички го знаят.

pari za vseki

pari za vseki 07.05.2019 23:55

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g