Николета Лозанова си показа дупето (СНИМКА)

Николета Лозанова си показа дупето (СНИМКА)

Николета Лозанова продължава да провокира в социалните мрежи с разголени снимки, с които цели да задържи вниманието върху себе си.

Плеймейтката е една от най-хулените жени в България, но в същото време има толкова голяма армия от фенове и момичета, които искат да приличат на нея, че я превърнаха в най-успешния продукт на пазара.

Николета е наясно, че славата, успехът и парите идват от провокативните й снимки, с които запълва социалните мрежи всеки ден. С последния кадър показа сочно дупе, а коментарите бързо заваляха. "Страхотна си, нямаш равна", "Мечта ми е да изглеждам като теб", "Как поддържаш такава пефектна форма", са само част от коментарите. 

Николета Лозанова пак лягала под ножа?

Разбира се, голяма част от коментиращите не са толкова възхитени от евтините провокации на Лозанова. Те я обвиняват в лъжа. Категорични са, че фотосите й минават през фотошоп и на живо не изглежда толкова добре./show.blitz.bg

Коментирай

Nickname

Nickname 02.05.2019 11:19

За проста путка почивен ден няма

baboeb

baboeb 02.05.2019 12:40

Интересува ме Ебачо,ебал ли е тая мастия.

Дида

Дида 02.05.2019 23:55

Е, как няма да покаже силиконовия си задник нежно наречен тук " сочно дупе". Единственото което може, банално,скучно, досадно ,лишено от въображение дупене! Това за красиво ли или за секси минава?