Николета Лозанова пак лягала под ножа?

Николета Лозанова пак лягала под ножа?

Николета Лозанова е на поредно екзотично пътешествие. Атрактивната брюнетка кацна преди дни на Малдивите, което определя за любимото си местенце и се надява един ден да заживее там. Естествено, тя побърза да пусне снимкии, с които да подразни враговете си, но успя да шашне всички с ново подобрение на лицето си. 

Лицето на Николета е придобило различна форма. Това показват и множеството коментари в социалната мрежа. Нейните последователи са категорични, че Николета се е подлагала за пореден път на пластична операция и съвсем вече не прилича на себе си. 

В никакъв случай не можем да кажем, че се е омаскарила, но определено е различна и няма помен от нягогашната Николета, която стана Мис Плеймейт и преобърна представите за шоубизнес у нас. Специалисти по пластична хирургия издават, че Николета наскоро е преправала устните си и е напълно възможно те да придадат нов вид на цялостната й физиономия. 

Най-вероятно Лозанова е опънала и бръчки, тъй като кожата на лицето й стои неестествено гладка. Тя обаче ползва най-добрите специалисти и всичките й подобрения са направени сполучливо, за разлика от много родни примери. 

Николета продължава да е сред най-актуалните родни знаменитости и единствената, която продава всичко, което започне да рекламира. Все пак нейните феновете недоволстват от прекалено честото прибягване до скалпела. Те са на мнение, че вече започва да губи от собствения си чар и я съветват да се кротне малко./show.blitz.bg

Коментирай

radiola

radiola 17.04.2019 15:20

И това ако е подобрение здраве му кажи. Устните и приличат на дупе. Грозна картинка.

мадона

мадона 17.04.2019 15:34

Сега вече устните ги е докарала, досущ като вагина са станали, нека си има две женицата........

fotini24

fotini24 17.04.2019 16:31

Преди беше по- хубава

Отвратителна е!

Отвратителна е! 17.04.2019 17:46

НиЛайното става все по-грозна! И тоя вид на кожата на гърдите...

СПЕШНО

СПЕШНО 03.05.2019 2:36

Абе,хора,дайте да й помогнем ! И на нея и на другите като нея им трябва добър и то много добър ПСИХИАТЪР !!!

Цигумигу

Цигумигу 06.05.2019 3:25

Колкото и да ляга - по-бяла няма да стане.