Секси адреналинка захапа Черната Златка и двете се... СНИМКИ

Секси адреналинка захапа Черната Златка и двете се... СНИМКИ

Наскоро ви показахме колко горещо стана в социалните мрежи, след като Черната Златка стана секси балерина, а коментарите под кадъра, запечатал ролята й на балерина, бяха повече от екзалтирани.

Оказва се обаче, че наред с комплиментите, Златка Димитрова получава и критики, при това не от кого да е, а от професионалист в областта на балета.

Златка Димитрова пак се съблече и стана много горещо СНИМКИ 18+

Докато едни обсъждаха стройната фигура на изкусителната плеймейтка, други я захапаха за неправилна стойка и всевъзможни други детайли от балета, които явно красавицата е пропуснала, докато позира.

На един от коментарите автор се оказа адреналинката Яна Христова, която има завиден опит в областта на танците. И вероятно заради това трудно би си замълчала.

Новото гадже на Златка Димитрова й заби нож, показа задните й части СНИМКА 18+

"Злати, нищо лично, харесвам те ама това не е правилно. Падьоми, колена, гръб. Има още много да потренираш да не кажа, че на тази възраст е невъзможно. Не се обиждай“, на пръв поглед нищо сериозно, но последвалите отговори предизвикаха леко напрежение. Някои от потребителите, включително адреналинката, се чудят дали става дума просто за реклама, или Злати е започнала да се занимава с балет. Самата тя обаче отговори категорично: "Ако прочетете статуса, ще разберете, че нито го тренирам, нито е реклама! Типична черта на бг", сподели тя, включвайки се в дискусията.

И тъй като Черната Златка рядко остава ответна реакция, и този път не пропусна да създаде предпоставки за полемика, защото получи и още един отговор на изказването си от Яна Христова: "Да, разбрах, че е просто фотосесия. За човек, който се е занимавал дълги години с балет, това е грозно, но нека да е Бг черта, по-успокояващо е. Поздрави съжалявам, ако съм те обидила".

Златка Димитрова навири голо дупе и... СНИМКИ 18+

В крайна сметка професионалната забележка и най-вече поведението на танцьорката бе определено от Златка като "елементарно", "че и ме блокира, но поради каква причина", завършва още един от коментарите на плеймейтката. Други потребители защитиха плеймейтката, но сагата се заплете още повече, след като Христова се завърна в дискусията.

"Ето ме върнах се и не ми е много приятно, но ми казват, че много си чешете езиците. Явно не ме разбрахте . Аз епитети не използвам и не обиждам. Приемам градивна критика. Не съм инфлуенсър, професионална танцьорка съм . За вас съм проста селянка, злобарка и завистлива няма лошо! Явно обичате да го взимате лично и навътре, пак няма лошо! Бъдете здрави!", гласи отговорът на Яна, с което се сложи край на онлайн спора./show.blitz.bg