logo

Вижте каква секси балерина стана Черната Златка СНИМКА 18+

Вижте каква секси балерина стана Черната Златка СНИМКА 18+

Златка Димитрова активно се старае да си промени имиджа на плеймейтка, с който всъщност стана популярна у нас. В последните години Черната Златка, както я наричат, се поти неуморно във фитнеса, а отскоро се подвизава и като балерина.

Колкото и чудно да звучи, изкусителната брюнетка се пробва в сфера, в която съвсем не сме очаквали да я видим. Въпреки че покрай фитнес маинята си тя е станала значително по-пластична.

Златка Димитрова пак се съблече и стана много горещо СНИМКИ 18+

В това могат да се убедят и феновете й от скорошен кадър в профила й в социалните мрежи, който за нула време предизвика вълна от коментари.

Горещо! Златка Димитрова се пусна чисто гола от леглото СНИМКИ 18+

Снимката се оказа част от сесия, част от новия проект на Димитрова, който носи името Soul (в превод - Душа). "С нея се запознах преди година и малко. Много скромна и мила, плаха и някак й липсваше самочувствие. Приех я такава каквато е, все пак сме шарени. През тази година тя беше неотлъчно до мен, на всяка сесия.

Открих в нея моята душа....нежна, ранима, но винаги усмихната...и обичаща работата си.
За това заедно решихме да запечатаме един красив проект. Благодаря ти, прекрасна душа! Обичам те много", написа по адрес на фотографката Яна Гергова тъмнокосата изкусителка./show.blitz.bg