"Ритон" избиха рибата с тези костюми! Вижте как изглеждат! ВИДЕО

"Ритон" избиха рибата с тези костюми! Вижте как изглеждат! ВИДЕО

Катя и Здравко от "Ритон" предизвикаха доста емоции в социалните мрежи с начина, по който изглеждат, а причината е новата им зашеметяваща фотосесия. Когато видите в какви костюми са облечени, ще се убедите сами!

Звездното семейство направи кратко клипче, снимано в дома им, което за минути предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Костюмите, с които са облечени, приличат повече на произведения на изкуството и са дело на дизайнера Васил Петрийски.

"Ритон" изригнаха след паузата! Катя се съблече и предизвика пожар... ВИДЕО

С котешка стъпка и неустоим финес Катя демонстрира не само нова, но и доста вталена фигура, а Здравко е във вихъра си около нея. В кадър в клипчето влизат и двете кучета на най-успешния роден дует - Лъки и Панди, които видимо са в добро настроение и явно вече са свикнали с камерата.

Вижте как Рачков сдобри "Ритон" и Филип Киркоров ВИДЕО

Не е тайна, че Катя и Здравко обичат да залагат на нестандартни подходи и решения, когато става дума за стайлинга им и този път наистина изненадаха много. Техният добър приятел - тв водещът Драгомир Драганов дори ги подканя да използват точно тези костюми за следващия си видеоклип./show.blitz.bg