Вижте как Рачков сдобри "Ритон" и Филип Киркоров ВИДЕО

Вижте как Рачков сдобри "Ритон" и Филип Киркоров ВИДЕО

"Ритон" и Филип Киркоров се сдобриха след 4 години, а това се случи изненадващо в снощното издание на "Забраненото шоу на Рачков" в ефира на Нова телевизия.

Катя и Здравко бяха гости на Димитър Рачков, който ги въвлече в серия от игри, в които трябваше да се познаят един друг от оскъдни снимкови детайли, а малко преди да напуснат студиото ги изненада с неочакван разговор. От Москва през скайп връзка беше включена руската поп звезда Филип Киркоров, с когото най-успешният роден дует проведе доста любопитен разговор.

"Забраненото шоу на Рачков" започна с горещи признания и секс сцена ВИДЕО

Тримата имат дългогодишно приятелство, което прави четиригодишна пауза вследствие на недоразумение с пресилени думи пред медиите от страна на Киркоров през 2015-та, когато Катя и Здравко участваха във "ВИП Брадър".

Чудо разтърси "Ритон" след отвличането на кучето им! СНИМКИ

"Ние не бяхме скарани, нищо не се случи, но когато шоуто отива в живота, ние си играем ролите. Когато вие играехте ролята на "ВИП Брадър", на вашите театрални сцени с колегите, аз дадох едно интервю и не се изразих правилно. Обидихме се един на друг и така не си говорихме четири години до този момент", разясни Киркоров и добави с вълнение: "Обичам ви много, винаги ще съм благодарен на вас, защото моята кариера тръгна благодарение на вас и вашите песни".

Катя от "Ритон" с полезна идея за висок имунитет у дома СНИМКИ

Здравко призна, че от малък Филип Киркоров е много чувствителен, а Катя го потвърди с усмивка: "Малко обича да драматизира нещата, но това е част от неговия чар". В крайна сметка обаче, Катя и Здравко приеха с усмивка голямата изненада и заявиха на Филип Киркоров, че винаги е добре дошъл./show.blitz.bg

Коментирай

блЯк

блЯк 18.03.2021 11:04

Противни са ми и тримата,особено палячото Киркоров.