Чудо разтърси "Ритон" след отвличането на кучето им! СНИМКИ

Чудо разтърси "Ритон" след отвличането на кучето им! СНИМКИ

Истинско чудо разтърси дует „Ритон” броени дни, след като любимото им куче Лъки беше нагло отвлечено посред нощ пред дома им в Банкя, както ви информирахме преди няколко дни. А историята по-нататък звучи така, сякаш е сценарий на филм, само че се оказва по-хубава, защото е самата реалност.

Красивата животинка, която преди 8 години Катя и Здравко намират на един снежен коловоз, отново е при тях благодарение на добрината на млад мъж, който я разпознава от снимката, разпространена из медиите, и се свързва с дуета в социалните мрежи.

Шок! Отвлякоха кучето на "Ритон"! СНИМКА

„Добротата... Има я!!! Силно се вълнуваме и сме истински щастливи, след сагата с нашето 8-годишно куче Лъки”, пишат с вълнение изпълнителите в официалната си страница във фейсбук. И продължават така:

„…обади се добър човек, чак от Созопол, че го е видял пред заведение и е взел координати на тези, които са го водили на каишка. Бяхме шокирани и объркани… на 400 км. от дома ни?!? След като получихме и снимките, които ни изпрати, се обадихме на прекрасната ни колежка и близка приятелка Тони Димитрова да го вземе, а ние веднага заминахме за Бургас”, добавят още Катя и Здравко. И накрая завършват с усмивка:

Катя от "Ритон" с полезна идея за висок имунитет у дома СНИМКИ

„Макар и силно стресирана, „баба” Лъки вече си е у дома. Винаги сме си мислели, че щастлив край има предимно във филмите, но ето макар и почти изгубили надежда - на 05.06.2020 петък, се случват чудеса! Поклон пред човешката доброта на всички, съпричастни в издирването на отвлеченото животинче и най вече на Михаил Кнебел - собственик на рок-бар „ДЖИНИ” в Созопол, голямата певица и верен приятел Тони Димитрова, прекрасната Джина Иванова, на екипа на "Тази сутрин" на bTV и всички журналисти, помогнали с репортажи в медиите”.

Първоначално „Ритон” не повярвали, че става дума точно за тяхното куче, защото човекът бил чак в Созопол. Оказва се, че кучето е откарано до морския град от двама души, сезонни работници, които иначе живеят на метри от къщата на най-обичания български дует в Банкя.

Катя и Здравко от "Ритон": Не играем и не сме фалшиви. Уважаваме публиката и я чакаме с любов!

За да види дали това наистина е Лъки и да изпрати снимка на Катя и Здравко до Созопол, както става ясно, първа отива тяхната дългогодишната приятелка и колежка Тони Димитрова, която, както знаем, е родом от Бургас.

А историята след това е видна и от снимките – красивата Лъки е в прегръдките на Здравко, а човешката доброта, за щастие, съществува в неподозирани размери./show.blitz.bg