„Ритон” изригнаха след паузата! Катя се съблече и предизвика пожар.. ВИДЕО

„Ритон” изригнаха след паузата! Катя се съблече и предизвика пожар.. ВИДЕО

Трябва да преброите минимум до три преди да си пуснете новото видео на дует "Ритон" към новата им песен "Брой до три", защото това, което ще видите, ще ви накара да се изпотите.

Катя и Здравко правят такова мощно завръщане след паузата заради пандемията от коронавирус, че свят ще ви се завие. Най-успешният български дует представи преди броени часове видеото към шестата песен от новия си албум, чийто сюжет прилича повече на късометражен филм.

Катя и Здравко до този момент имаха хубава традиция да представят новите си песни по време на пищните концерти в НДК, както щяха да направят и миналата година, но ситуацията в страната този път осуети плановете им. Но не ги спря да измислят даже още по-въздействащ начин да докоснат феновете си.

Вижте как Рачков сдобри "Ритон" и Филип Киркоров ВИДЕО

Във видеото, което вече предизвиква небивал интерес в официалния You Tube канал на дуета, има танци, веселие и една гореща любовна история, която Катя и Здравко пресъздават със завиден актьорски майсторлък в компанията на част от "Ангелите на Ритон". Освен тях актьорски умения показаха още и Алекс Нушев, който е автор на музиката и аранжимент на "Брой до три", както и Драго Драганов - автор на текста на песента.

Чудо разтърси "Ритон" след отвличането на кучето им! СНИМКИ

Любопитна подробност е, че "Ритон" работят за първи път с режисьора Николай Скерлев, от когото са повече от впечатлени и като професионалист, и като човек. "Успя да ме накара да се съблека за първи път по бански в клип, защото принципно съм по-притеснителна в това отношение. Съгласих се с думите: "Само, ако ме направиш много красива", споделя с типичното си колоритно чувство за хумор Катя.

Катя от "Ритон" с полезна идея за висок имунитет у дома СНИМКИ

В края на видеото се вижда и едно невероятно огнено шоу, което обаче неволно предизвика пожар в дома на известния дует, тъй като част от огнените искри отива в зеления бръшлян на една от стените на къщата. За щастие бързата реакция най-вече на Здравко предотвратява по-опасна ситуация.

"Ритон" отпразнуваха годишнина от брака си в Барселона СНИМКИ

Снимките на "Брой до три" се случват в един от най-горещите летни дни и продължават от ранни зори до малките часове на нощта, а крайния резултат е повече от внушителен и изобщо не издава колко изтощени са били в края на снимачния процес Катя и Здравко./show.blitz.bg