logo

Ричард Величков повлича към затвора и други пишман звезди

Ричард Величков повлича към затвора и други пишман звезди

Ден след като стана ясно, че фитнес инструкторът Ричард Величков е бил уволнен заради продажба на незаконна хранителна добавка, родни звезди побързаха да се разграничат от него. 

Моделки, които доскоро рекламираха съмнителния му продукт, известни инфлуенсъри и светски личности започнаха масово да трият постове, снимки и прочее информация, която би могла да ги свърже с Величков.

По информация на „Галерия“ Ричард е получил серия от обаждания от родни знаменитости със заплахи, че ще го съдят, ако не изтрие снимките им от личния си профил. 

Трима души умират след употребата на „Липовон“! Валят жалби срещу Ричард Величков

Ричи определено ще остане в историята като най-печалния риалити герой у нас. След участието си във „ВИП Брадър“ той получи унизителния прякор Супержалък заради сексаферата с Рози Тишер.

Ричард Величков пусна интимни чатове с Евгени Минчев

Година по-късно сякаш хората бяха позабравили резила, но Ричи отново се прояви с изцепката: „Може да нямам висше образование, ама карам кола за 100 бона“. Репликата му провокира бившия участник в „Къртицата“ Любо Жечев да направи собствено разследване, в което разобличи парите, колите и продукта на Величков и доказа, че добавката е незаконна.

И ето че Ричи отново е персона нон грата в родния хайлайф./show.blitz.bg

Коментирай