Рачков събра "Господари на ефира", а минути след края на шоуто му стана страшно... СНИМКА

Рачков събра "Господари на ефира", а минути след края на шоуто му стана страшно... СНИМКА

След като преди броени дни Рачков събра на една сцена целия екип на "Господари на ефира" през годините, включително и Зуека (чрез директна скайп връзка), в мрежата стана много горещо, защото феновете се активизираха за кой ли път.

Снощи "Забраненото шоу на Рачков" финишира своя първи сезон и тв водещият вероятно ще си даде кратка, но заслужена почивка. Няколко дни по-рано обаче, в шоуто му се случи нещо, което предизвика истински взрив в социалните мрежи.

Почитателите на забавното шоу "Господари на ефира", което беше и единствено по рода си в родния тв ефир, са категорични, че е крайно време продукцията отново да влезе в програмните схеми.

Мария Игнатова с любопитно признание след гостуването при Рачков СНИМКА

Малко след края на изданието на "Забравеното шоу на Рачков", в социалните мрежи се появи група "Да върнем "Господари на ефира", която за отрицателно време събра над 11 000 потребители. От екипа на "Господарите" също споделиха групата в официалната си страница.

Бомба! Рачков призна за "Господари на ефира"!

"Наши приятели са решили да направят Фейсбук група, с която да настояват за връщането на "Господари на ефира" в ефир. Благодарим им! Присъединете се и вие", пишат от екипа.

Дали и кога ще има конкретна реакция от конкретна телевизия обаче, предстои да разберем. А дотогава поддръжниците на идеята предаването да се завърне в ефир, ще стават все по-респектираща бройка./show.blitz.bg

Коментирай

Alex

Alex 06.12.2021 9:24

И какво толкова страшно е станало?!Като вземете да се предвземате,та човек да се погнуси!А що се отнася до "Господари на ефира",това щение няма да се осъществи!Помнете: свърши се със свободата на словото,Рашковата полиция е запретнала ръкави!

tinata49@web.de

[email protected] 07.12.2021 8:10

Ах,много страшно!Настръхнах!Хорор!!!Е,драскачи от Блиц!Оставате си най-непопулярни и най-безинтерсни "новинари"

kuhi

kuhi 07.12.2021 20:40

ех.. колко сте жалки с тия скрити пиар статийки... то беше ясно, че целта е да се върнат на тв екран... и как толкова спонтанно се появи даже група във фейса.. те толкова бързо лайкове не събират групи за помощ (с каузи)..