Бомба! Рачков призна за "Господари на ефира"!

Бомба! Рачков призна за "Господари на ефира"!

В пристъп на силна емоция наскоро Димитър Рачков призна нещо много неочаквано за "Господари на ефира", където редовно се вихреше като водещ, а думите му предизвикаха вълна от коментари.

Рачков, когото в момента гледаме като водещ в хитовото шоу за имитации "Като две капки вода" заедно с Васил Василев-Зуека, изрече доста силни думи, които вероятно малцина са очаквали да чуят.

Рачков лъсна в секс сцена в кола ВИДЕО

"Най-хубавият и смислен период в моя живот! Убеден съм, че рано или късно "Господари на ефира" ще бъде на екран! Колеги, за мен е чест! Бъдете здрави! Обичам ви!", написа той в социалните мрежи, а повод, както става ясно, е рождения ден на "Господарите", които за втори път празнуват извън тв ефира.

Бомба! Рачков призна нещо неочаквано за Мария и изкрещя името й СНИМКИ

Припомняме, че първият брой на "Господари на ефира" беше излъчен на 31 март 2003-та, а през следващите години се превърна в явление в родния тв ефир./show.blitz.bg

 

Коментирай

Гери йорданова

Гери йорданова 02.04.2020 12:38

Искаме се ” Господари на ефира ” ! Това е незаменимо , критично , истинско пълно с факти , предаване ! Имаме нужда от това предаване ! Не ни лишавайте от него ! Лишихте ни от лотарията , лишихте ни от еврофутбола ! Стига вече ! Върнете ни ги !

ТЕЛЕВИЗИЯ

ТЕЛЕВИЗИЯ 02.04.2020 12:57

СЕГА ПРЕДАВАНЕТО СЕ КАЗВА: "КИЗИСЕН ЩАБ".

Тнт

Тнт 02.04.2020 13:57

Много бомби, много нещо. Драскач тъп, който няма какво да пише.

Иванка Генова

Иванка Генова 04.04.2020 0:40

Актьора Димитър Храчков за да бъде интересен ще целуне дори магаре между задните крака.

до Гери йорданова

до Гери йорданова 04.04.2020 0:53

Искаме се ” Господари на ефира ” ! Това е незаменимо , критично , истинско пълно с факти , предаване ! Имаме нужда от това предаване нищо, че е малко фалшиво (складовете в Търново) ама като за глупави Българи като нас си е добре. Даже ни е малко, може и още!!!