Бомба! Рачков призна нещо неочаквано за Мария и изкрещя името й СНИМКИ

Бомба! Рачков призна нещо неочаквано за Мария и изкрещя името й СНИМКИ

Сагата между Димитър Рачков и Мария Игнатова изглежда никога няма да приключи, може би защото любовта им ще се окаже твърди голям фактор, независимо от взетите решения.

При снощния лайф в хитовото шоу за имитации "Като две капки вода", на което Рачков заедно със Зуека са неизменни водещи, се случи нещо, което дълго бе коментирано след това в социалните мрежи.

Ето с кого Мария Игнатова смени Рачков СНИМКИ

По време на цялата вечер Рачков, уж със закачка и хумор, не спря да споменава името на Мария, макар и без фамилията. За всички, които умеят да четат между редовете, дори и в поведението на някого, е ясно, че това никак не е случайно.

И за да е картинката пълна - в смешката на колегата си се включи и Зуека, като двамата имитираха учудване коя ли е била кумата на сватбата на Зуека с Ани Вичева преди няколко години. Разбира се, на венчавката кум е Рачков, а кума - Мария Игнатова.

Рачков лъсна в секс сцена в кола ВИДЕО

Въпреки че вече от доста месеци Рачков и Мария Игнатова са разделени, любопитството за тях и техните взаимоотношения не е спирало. И вероятно тайната надежда на повечето им фенове е, двамата да се съберат за пореден път.  Обаче, дали самите главни герои в историята са на същото мнение, само времето ще покаже.

Последните информации, свързани с чаровната блондинка, са, че е щастлива до новия мъж в живота си Ивайло Цветков - Нойзи, а мнозина смятат даже, че именно този факт е провокирал ревност и подобно невъздържано поведение в бившия й любим./show.blitz.bg

Коментирай

Жена

Жена 31.03.2020 18:38

Димитър Рачков-"късият врат",,халтураждия по рождение...и Ивайло Нойзи ..ерудит и симпатяга..две галактики диверси......

Патладжан Експрес

Патладжан Експрес 31.03.2020 21:44

Те тоя нойзи кукуригу кой ще го изтрае? освен тва подуяне теле. мария до месец-два че го натовари на гара подуяне в говежди вагон и че почне да се линдзи пак на Рачков.

Патриот

Патриот 31.03.2020 22:40

До кога ще ни занимавате с тия двамата? Нали са се разделили? Освен това и коронавируса няма ли друго за писане?

Купидон

Купидон 01.04.2020 7:31

Много яка нимфоманка.Няма спирка за нея.Никога няма да спре,такъв не е имала и продължава да търси.

Vassy

Vassy 01.04.2020 13:15

И коя беше бомбата?! Идиоти от Блиц, дано бомба падне върху вас, че да ви няма!

Николчо

Николчо 01.04.2020 16:56

Лигльо.......

Evva

Evva 01.04.2020 18:42

И какво е казал Рачков?Каква бомба,кви 5 лв ги гонят мисирките!!! Че има ВЕРОЯТНОСТ да е казал нещо между редовете??? Бомба???Все едно да запалиш клечка кибрит и да говориш за ударна вълна!!!

luchiano124

luchiano124 01.04.2020 19:40

ТОЯ БОКЛУК И ПЕДЕРАСТ.....АКО ГО ВИДИШ НЯКЪДЕ И СИ С КОЛА,А БОКЛУКА ПЕША-МИНИ ПРЕЗ НЕГО И ЗА ПО СИГУРНО ВЪРНИ НАЗАД.

Гледащ шоуто

Гледащ шоуто 02.04.2020 0:11

Какви тъпотии пишете,ограничени шоу-драскачи.Какво е признал Рачков и за какво крещене на името драскате???!!!!Просто жена ,която поздравиха за РД,се казваше Мария и още едно-две такива съвпадения и това беше всичко.Дреме му на Рачков за Мария!!!!Да е жив и здрав и да си гледа живота му желая!!!!

Игнатов от Молдова

Игнатов от Молдова 02.04.2020 11:03

Той ноизи освен Жена с разбито сърце коя да го вземе. Този красавеьщц хаахай

релист

релист 02.04.2020 16:32

ако е хванала някой това е последния влак. в нейната професия ги пенсионират рано