Потрес! Заключиха Митко Павлов в цирка! ВИДЕО

Потрес! Заключиха Митко Павлов в цирка! ВИДЕО

В комична ситуация изпадна тв и радио звездата Митко Павлов по време на снимките на клипа към парчето за сериала "Съни бийч", който стартира на 21 февруари в ефира на bTV.

Водещият се озовал заключен сам в цирк „Балкански“, където се завъртяла клапата на видеото, научи „Блиц“. Преди обаче да се почувства у дома си и да направи някой номер, охраната му се притекла на помощ.

Митко Павлов хвърли сина си на съседи, защото...

Когато се появил под купола за снимките сутринта, Митко бил в чудесно настроение и не подозирал как драматично ще развие денят му.

Изненада! Митко Павлов отказа на Гала!

След като режисьорът извикал: "Начало!", Павлов и Явор Русинов, автор на музиката към песента "Съни бийч", започнали да пеят на измислен език - неустоима комбинация от несвързани думи на френски, руски, английски, на която всеки черноморски гларус би завидял. Покрай тях танцували момичета, облечени като камериерки и скачали акробати.

След края на снимките, екипът се разотишъл, но Митко се замотал зад кулисите. Докато се усети, циркът бил заключен, а той се озовал сам под купола. Павлов обаче не се смутил, а се възползвал от ситуацията и пообиколил арената. Чувайки необичаен тропот, охраната се намесила, а Митко бил освободен от цирка, преди да се развихри изцяло./show.blitz.bg

Коментирай