Изненада! Митко Павлов отказа на Гала!

Изненада! Митко Павлов отказа на Гала!

Димитър Павлов отказа да води рубрика в предаването "На кафе" и за пореден път доказа, че определено не е от родните ни популярни личности, които приемат всичко, свързано с това да се показват на малкия екран.

Известният радио и тв водещ отхвърли офертата, защото я сметна за несъстоятелна и дори поясни повече от изчерпателно мотивите за решението си:

"През декември ме потърсиха от Нова. Така и не разбрах, за какво точно им трябвам – май трябваше просто да се въртя около Гала. Казах "не", защото ангажиментът ми се стори абсурден. Не е за мен този ефир.

Митко Павлов хвърли сина си на съседи, защото...

Гала втрещи с любопитни сексуални признания СНИМКИ

В последните години са ме искали и от други телевизии, но и техните предложения ми се сториха несериозни. Просто не ми се занимава с глупости”, сподели Митко пред "Уикенд". И допълни, че синът му Никола вече е на 3 г. и 8 месеца, а още не ходи на детска градина. В държавните забавачници нямало места за хлапето./show.blitz.bg

Коментирай

LeoTigre

LeoTigre 12.02.2020 12:23

Много правилно е постъпил Митко. Тая Гала за коя се мисли? Крайно време е да спрат това тъпо и просташко предаване и Гала да бъде изритана от телевизията.