logo

Митко Павлов хвърли сина си на съседи, защото...

Митко Павлов хвърли сина си на съседи, защото...

Димитър Павлов не можа да уреди сина си в държавна детска градина. Известният радио и тв водещ подал документи в две ясли, но момченцето му не било прието.

Сега за мъника се грижи гувернантка. „Никола е на 3 г. и половина и го гледа комшийката. Близо до нас има частна забавачница, но и на мен, и на приятелката ми условията там не ни харесаха", споделя тв водещият. "Сутрин водим детето в дома на съседката, а следобед си го вземаме. Освен нашето чедо, дамата обгрижва внуците си и още едно хлапе”, сподели звездата на предаванията „Форт Боаяр”, „10-те най”, „Комисията” и  „Мармалад”. 

"Мисля, че бащите сме транспорт и логистика, поне до 18-годишнината на отрочето. Имам великолепен син, който за много кратко време успя да ме научи, че вече нямам лично време. Или поне се опитва, защото аз давам сериозен отпор, споделя Митко за бащинското чувство. И допълва: "Аз станах баща сравнително късно - на 38 и мисля, че на 20 щеше да ми е по-лесно, защото щяхме да си раснем и поумняваме двамата. Но така е трябвало да бъде"./show.blitz.bg

Коментирай