logo

Потрес! Маги Сидерова отиде полугола на сватба и я попиляха СНИМКИ 18+

Потрес! Маги Сидерова отиде полугола на сватба и я попиляха СНИМКИ 18+

Маги Сидерова остави последователите си във фейсбук с отворена уста и притаен дъх след начина, по който показа, че е отишла наскоро на тузарска сватба.

Екзотичната красавица предизвика сърцебиене с вида си, защото напук на очакваното да заложи на дълга и тежка рокля, тя е направила точно обратното.

Бивша репортерка на Гала отвори деколтето СНИМКА 18+

Брюнетката е направо полугола на важното събитие, на което със сигурност са я запомнили, тъй като не оставя почти нищо за въображението. Роклята й е по-подходяща за спалнята, а задните й части са изцяло на показ под прозрачната дантела.

Маги Сидерова взриви с признания за себе си

Бившата репортерка на Гала не пропусна дори на подобно събитие да демонстрира стегнатата си и твърде мускулеста според някои фигура и очаквано, освен комплиментите от приятелите си във виртуалното пространство, получи и доста критики.

"Така си за спалнята, а не за сватба!", гласи един от възмутителните възгласи, а в друг се стита дори до изказване, че в този вид Сидерова е "повече за публичен дом, отколкото за сватба". 

Шок в Нова тв! Репортерна на Гала направи неочакван ход СНИМКИ

"Всъщност роклята върви със сако, свалих го за снимките и стана една…  Но всеки има право на мнение, аз не живея техния живот, те не живеят моя", е отговорът на Маги./show.blitz.bg