Маги Сидерова взриви с признания за себе си

Маги Сидерова взриви с признания за себе си

Миската Маги Желязкова, която след сключване на втори брак държи да се подвизава в публичното пространство с фамилията на мъжа си Сидерова, разкри доста пикантни неща за себе си и затвори устите на всички хейтъри. 

Маги напоследък се занимава единствено с фитнес упражненията си, след като съпругът й я запази по тренировките, и остави на заден план светския живот. Все още, обаче, нейното име циркулира в различни лъжливи писания, което я принуди да разкрие душата си. 

Бивша репортерка на Гала отвори деколтето СНИМКА 18+

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAGI SIDEROV®️ (@magi_siderova) on

"Аз съм майка, съпруга, отглеждам питбул, тренирам, не завиждам, радвам се за всеки. Маниачка съм на тема чистота, а някой е влязъл с обувки, а съм го убила! Нося високи токчета, когато искам да съм кифла, имам рошава коса, слагам грим само когато се налага. Крия се под юргана дори от себе си, когато ям шоколад. Научих се да казвам каквото мисля. Мисля да мисля позитивно, но не винаги се получава. Нямам за цял да се харесам на всеки. Годините напредват, а на мен ми е все така тралалала..... А ..и ДА, имам бензин в кръвта и често ходя боса! Кратък портрет за тези, които ме познават само от медиите", хвали се Маги със своите качества. 

Фолкпевицата Глория потвърди нейните думи, като под поста й написа: "Страхотна и земна" и по този начин издаде, че двете са приятелки и се познават много добре./show.blitz.bg

Коментирай

Ваня

Ваня 22.05.2020 12:35

Голория,да права си,такава е,за разлика от теб.Нито си страхотна,още по-малко земна.Но не ти се отдава да си по-високо.Разбери го и стани себе си.Интересно как може да сте приятелки?Маги е естествена и човечна.Не се прави на каквато не е .

Ама

Ама 22.05.2020 23:00

За циганите най еажното е да са харесвани но са от друга порода ало ало и льжци и убийци

ИВО

ИВО 22.05.2020 23:55

С това признание няма да стане по-красива.

jura

jura 23.05.2020 0:10

Interesna e ,izlacva priatna toplina ! Zdraveite MAGI.

Vava

Vava 23.05.2020 19:30

Мангалките са отдавна на мода, възхищавайте им се ида двете!

Незнаех

Незнаех 20.04.2021 13:40

Ма