Потрес! Иво Димчев обеща да целува задници и цици, ако... СНИМКА

Потрес! Иво Димчев обеща да целува задници и цици, ако... СНИМКА

Скандалният певец Иво Димчев отново намери как да предизвика коментарите по свой адрес. Поводът е новия му албум, който той ще представи в столичен клуб след броени дни. Само че вероятно нямаше да стигне до такива крайности, ако билетите за промоцията му се продаваха добре.

Във фейсбук профила си изпълнителят изля гнева си по доста оригинален начин и разбира се - отново е по-скандален отвсякога, особено в това, което обещава да направи.

Скандал! Иво Димчев прави безразборен секс с шефа на пожарната

"Тази сутрин за концерта ми в Бедрум на 25ти бяха продадени само 2 билета. Тази информация прободе гейското ми сърце, то повърна повече кръв от нужното и аз си зададох следния въпрос:

- Димчев, Какво си готов да направиш, за да напълниш с публика Бедрум за 25ти?

- Всичко!

- Готов ли си да целунеш нечий задник!

- Разбира се!

- А цица готов ли си да целунеш?

- Емии... Готов съм!

- А на по-срамежливите ръка ще целунеш ли?

- Ще целуна!

- Евала Димчев, имаме сделка!

И така успях да сключа сделка със себе си.

В резултат на която съм поел задължението на 25-ти Ноември да седя на един мек кадифян фотьоел на входа на Бедрум и да удрям по една целувка на дупета, ръце, цици в зависимост от желанието на моите гости!

Можете да си правите селфита докато ви целувам и така ще можете да показвате на децата и внуците си... Виж, виж как Иво Димчев ми целува задника!!!

Иво Димчев си купи къща за 1 милион! Откъде пари?!

Аз пък ще наема професионален фотограф, който да заснеме тази божествена прелюдия към концертът промоция на най-долния и забавен албум на годината.... Албумът ТРАКИЯ!

Ще си сложа и скъпо червило, за да ви остане целувката по-дълго на дупето, цицата или ръката! Та, Хайде сега милички, купете си бързо билети за тази паметна ноемврийска вечер! Те се продават на страницата на eventim.bg", гласи поста на Димчев./show.blitz.bg