Поредна брутална издънка на Мегз след секс скандала с Карбовски

Поредна брутална издънка на Мегз след секс скандала с Карбовски

Странно скорошно признание на Мегз шокира мрежата за пореден път, но, както се казва, последователите на скандалната дизайнерка вече свикнаха да е такова положението около нея, независимо за какво става въпрос.

Най-актуалната история, разбира се, продължава да е сексскандала с Карбовски. Преди няколко седмици Каканашева го обвини, че искал секс от нея и други плеймейтки в замяна на ефирно време в тв предаването си. Карбовски бе категоричен, че ще я съди, както нея, така и всеки друг, който разпространява подобни версии по негов адрес.

Карбовски показа скъсан чорапогащник и призна... СНИМКА

На свой ред Мегз отвърна с пореден дълъг пост в социалната мрежа, където промотира и новото си начинание. Оказа се, че Каканашева е започнала работа в маркетинг агенция и с поста, който заема, добавя, че е ненадмината в привличането на внимание, както и, че е способна на всичко. 

И Йоана Захариева захапа Мегз! Нарече я тъпа! СНИМКИ

"Хей хора, представям ви новото си работно място. От около 2 месеца освен с нещата с модния ми бранд съм и ръководител на екип social media маркетинг. Вижте работното ми място, останалата част от екипа и чуйте повече за работата ни.

Родното #MeToo разкри сексуалните изстъпления на Карбовски след секс скандала с Мегз

Може би много от вас ще си кажат - "ох отново ли нещо ново". Но хора - аз съм на 30. Животът ми е мода и дрехи от 13 годишна. Била съм Мегз цели 17 години. Мога и искам да правя и други неща. Повечето от вас знаят, че съм буквално природен талант на тема "създаване на съдържание" и маркетинг.

Аз съм най-добра в това да измислям начини и техники, които да привличат вниманието ви. Оказа се, че това е доста ценно качество в света на маркетинга и една от големите маркетингови агенции в страната ни ме покани да съм част от екипа им преди 2 месеца. Реших да опитам и засега е супер", пише Мегз./show.blitz.bg