logo

Родното #MeToo разкри сексуалните изстъпления на Карбовски след секс скандала с Мегз

Родното #MeToo разкри сексуалните изстъпления на Карбовски след секс скандала с Мегз

Скандалът между Карбовски и Мегз е във вихъра си и по всичко изглежда, ще става все по-грозен и все по-натрапчив в публичното пространство.

"(Не)очакваното се случи – движението #metoo покълна и в България. Първият, посочен като насилник, е журналистът Мартин Карбовски, а първата, отправила обвинение, е дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз.

Травеститът Елза Парини: Ако разкажа какво искаше от мен Карбовски - ще стане страшно!

Цитатът в началото на материала е изваден от текст на Карбовски за списание "Егоист". От платформата momichetata.com припомнят някои от текстовете, които е писал преди около 20-ина години.

Става ясно, че тогава скандалният журналист доста е разсъжадавал по въпроса за оралната любов (по думите на Мегз, именно това е искал той от нея, а и от други жени, които срещал покрай работата си). В следващиге няколко абзаца той демонстрира и позицията си по въпроса, и нивото на уважение, което изпитва към женския пол.

Шаш! Мегз пристана на Карбовски СНИМКИ

Карбовски за оралния секс

"От американските филми е ясно, че най-хубавата любов е тази любов, която се извършва с най-малко думи, никакви пари, без усилие, без умисъл и обикновено е в унисекс-тоалетната на бензиностанция в средата на Средния Запад. В този смисъл свирката е квинтесенция на сексуалния мързел! Еманация на сексуалната всеотдайност!

Тя е концентрираната утайка на сексуалното развитие при обикновената жена, която трябва да бъде разклатена психически до достигането на ново състояние на стабилност. Това състояние на стабилност е едностранното удоволствие, мъжкото изливане, Авторитарния Оргазъм!

Неведоми са пътищата на свирката. Ако след хиляда години науката разгадае човешкия мозък, ще и трябват още толкова за да бъде анализиран и женския мозък и как той стига до идеята за съпричастие от такъв тип. Точно този тип съпричастие –естетически неиздържан, унизително-подчинителен и дразнещ носоглътката."

Карбовски за отношенията male – female

"Единственото, което е хубаво у мъжете, е, че знаят какво искат. Най-тъпата и нелогична черта при тях е обаче заблудата, че заслужават това, което искат. Мъжете вървят по улицата и им се е*е, та две не виждат. Мъжете вярват искрено, че и при жените е така. Като гледам как се облича съвременният female си мисля, че мъжете са прави донякъде.

Шаш! Карбовски залюби плеймейтка СНИМКА

Докато в природата мъжките са с по-красивите пера и гриви, то в човешкия свят женските са склонни да набучат перо в задника си – само и само да бъдат забелязани, само и само да им се предложи секс. И цялата работа за това – жените да могат да отказват.

Male не са толкова тъпи и задръстени, че да седят в тъмното та аджеба някоя заблудена жена да мине. Мъжете изнасилват най-вече не като акт на задоволяване, а като акт на неуважение към другия пол, който има смелостта да се държи глупаво.

Чувам как феминисти и феминистки вият срещу луната. И за тях, и за нормалните хора истината е една: Male – това е една свиня, която иска да чука. Единственият начин female да избегне нежелания секс е да не дружи с него и да не е там, където я изнасилват. Проста работа."

Карбовски за изнасилването

"Всеки мъж е опитвал да рейпва – най-малкото заради алкохол или поне защото Кърт Кобейн и Слави Трифонов пеят подобни песни. Аз съм се опитвал да насилвам жена два пъти. Едната се казваше Ваня и беше на моя таван към 02 часа АМ. Беше интересна с това, че беше пуснала на историка Андрей Пантев.

Мегз се закани сериозно на Карбовски, праща го в пенсия

Някак си логично ми изглеждаше, че щом е пуснала на него, би трябвало да пусне и на мен – да не говорим, че се познавахме интимно и отпреди. Тази жена се разрева и се скъса да ме налага с юмруци, докато аз по най-глупавия съсредоточен начин неуспешно се опитвах да застана между стиснатите й като зъби красиви крака.

Вторият път въобще не си спомням името на девойката, но тя беше изключително тъпа и наистина ме харесваше. Заведе ме у тях и легна до мен. После, на разбора, тя ми каза, че не ми е давала знак за секс, защото била легнала с нощница. „Бахго, – ще кажат Четиримата Трудоваци, – дори на нощницата да има надпис на английски, че тази нощница е знак – пак немоа да му повервам…".

Не ме е срам да си призная, че бях пребит от тази млада госпожица – тя ми скъса сакото и искаше да ме удря с ютия. За първи път в живота ми, ме беше страх, че някой ще ме наръга с нож.

За първи път разбрах, че насилието е като снежен човек по нанадолнище. Не е ясно къде започва лавината и къде снежният човек просто си се търкаля. За утеха на феминистите и феминистките ще кажа, че синините на сутринта по мене и по нея бяха равен брой."

Интересно е твърдението на Карбовски за равния брой синини. И все пак, поне засега, той отказва да коментира обвиненията извън съдебната зала, където явно е решил да отведе доскорошната си приятелка Миглена Каканашева. След като публикува този кратък статус, той изпадна в мълчание.

"Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал да повярва, че след реализирано интервю, вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам. Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудни версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак. Други коментари няма да има.

П.П. Свободата ми да работя никога не е била зависима от това “какво ще кажат хората”, затова и никога не съм ви занимавал със себе си. Не възнамерявам да го правя тепърва".

За финал – ето какъв е основният проблем на жените, според Мартин Карбовски – фактът, че женската вагина не е с директен достъп и трябва жената сама да реши да разтвори своите крака.

"Жените са яки в бедрата, гъвкави са, умеят да се извиват и гърчат, юмруците и ноктите им не са за подценяване, ритниците им са страшно оръжие. А и основният проблем на мъжете е, че женските полови органи са вътре в тялото на жената и ако някой много мърда е трудно да уцелиш дупката."

*Заигравката с "рейпване" в заглавието идва от английската дума "rape", която в превод означава изнасилване. В българското законодателство за изнасилване се смята всеки случай, в който мъж упражнява сексуално насилие спрямо жена./show.blitz.bg