Пореден удар! Гаджето на Явор Бахаров го зарязва! СНИМКИ

Пореден удар! Гаджето на Явор Бахаров го зарязва! СНИМКИ

Актьорът Явор Бахаров влезе в тежка черна серия. След като беше арестуван в Банско, докато шофираше дрогиран и пиян, сега той преживява нова драма.

Гаджето му - актрисата Рая Пеева, го зарязала в най-тежкия период от живота му. Красавицата сложила край на връзката им, вбесена от скандалното му поведение в зимния курорт.

Този път няма мърдане! Явор Бахаров отива на съд!

Рая вече не пуска снимки с Явор в социалните медии, дори на Св. Валентин не отбеляза присъствието му в живота си, а през уикендите се забавлява с приятелки. За помирение с бившия не иска и да чуе.

Отношенията между актьорите, които са заедно от четири години, рязко се влошиха миналата пролет, когато Явор беше арестуван за хулиганско поведение. Полицията го прибра, след като налетя да бие жена в центъра на София.

Побойникът Явор Бахаров тръгна на психолог

Според свидетели, той гонил и скубал гаджето си Рая. Актьорът беше осъден по бързата процедура и получи 9 месеца пробация. Явор обаче публично отрече да е удрял Рая, а тя нарече информацията за насилието над нея „лъжа“.

Според приятели на двойката обаче, младата актриса била съсипана от агресивното поведение на Бахаров и го заплашила с раздяла. След случая в Банско чашата й преляла и тя му била шута.

 

Междувременно самият Явор прекъсна публичните си изяви след изцепката в Банско и дори не се появи на предпремиерната прожекция на новия сериал „Съни бийч“ по bTV, в който играе главна роля.

Брутални подигравки с Явор Бахаров! Нона Йотова му нанесе жестока обида!

Романтичната комедия стартира този петък, 21 февруари, а целият актьорски състав се събра на предварителна прожекция на първите епизоди, но Явор не присъства на събитието.

В „Съни бийч“ Бахаров играе арогантния и несигурен Никола - разглезено богато синче, на когото в миналото са му се подигравали и сега той е готов за отмъщение./show.blitz.bg

Коментирай

Моника

Моника 18.02.2020 14:57

Някои момичета са си мазохистки.Каква друга би живяла с този неадекватен наркоман и пияница.Но щом и харесва нейна си работа.

Джаро

Джаро 19.02.2020 23:37

А, га яди кифтетата, ни рива, нЪли?

Дилайла

Дилайла 20.02.2020 0:11

Рая, бягай със 300 от там!

Иванка Генова

Иванка Генова 20.02.2020 7:48

Тоя дрогиран педал ще съсипе живоъта на близки и познати. Наркоманите са потенциални престъпници и затова трябва да бъдат изолирани и преследвани от полицията. Наркоман не може да гледа деца и да издържа семеиство. Така ще наптави тежък живота на близките му около него.

Фани

Фани 20.02.2020 10:41

Браво ,Рая ! Спасявай се докато е време, че си млада, красива, талантлива, не ти трябва да се ядосваш с този.