Брутални подигравки с Явор Бахаров! Нона Йотова му нанесе жестока обида!

Брутални подигравки с Явор Бахаров! Нона Йотова му нанесе жестока обида!

Актьорът Явор Бахаров беше арестуван навръх националния празник 3 март за побой, но вече е извън пределите на Националната следствена служба, излизайки усмихнат до уши. Развоя на събитията и факта, че се е отървал почти без наказание обаче, разпали мигновено страстите в мрежата.

Десетки популярни личности изказаха мнение за грозния екшън с главното участие на Явор Бахаров. Тв водещата Ева Кикерезова, например, искрено се възмути от развоя на ситуацията с актьора и изрази недоумение, пишейки в личния си фейсбук профил: „За побой над девойка, младеж и униформен служител Явор Бахаров е осъден само на пробация... Не знам, не знам...”.

Под поста й логично последваха редица изказвания, включително и някои доста комични. Къци Вапцаров пише: „Е в Сливен в женския ли да го пратят?”, а един от отговорите към него гласи: „Не, в Андола, там като му се порадват известно време, ще му се изправи къдравата коса”. Не липсват и атрактивни предложения от типа: „нАркОмъне! Една лопата и да сади дръвчета една година без да спре!”

Един от най-обидните коментари по адрес на Бахаров, идва от Нона Йотова, която коментира статуса на Ева Кикерезова кратко и ясно: „Пълен боклук е!”

„Не разбирам защо и докога този бездарник и наглец ще бъде толериран от медиите и режисьорите. Поне визия да имаше. Съжалявам за този коментар.. но ми идва отвътре”, повече от категорична е и бизнесдамата Меги Савова.

И въпреки че самият актьор впоследствие се опита да представи ситуацията по коренно обратния начин, изглежда, че никой не вярва на версията му.

Според артиста случката е силно преувеличена и не е имало насилие нито над жена, нито срещу полицаи. Бахаров дори сподели снимка в социалните мрежи, на която се вижда как се целува с настоящото си гадже Рая Пеева. Над нея е написал: „Някои медии с или без желание комбинират и преувеличават факти. Случката е силно преувеличена и не отговаря на истината. Не е имало насилие над жена, нито пък към полицейски служител, това е доказан факт! В навечерието на 8-и март, както и в последните 3 години, ние сме заедно, Обичаме се, Обичайте се и вие”.

33-годишният Явор Бахаров не за първи път има сблъсък с правосъдието. През 2011-та той бе арестуван за притежание на наркотици./show.blitz.bg

Коментирай

от селу сми

от селу сми 08.03.2019 13:37

коя си я е намразила толкова, че му дава на тоя грозния ...

Ваника

Ваника 08.03.2019 13:38

Вие па сте много убави!

ЛУДИЯТМАКС

ЛУДИЯТМАКС 08.03.2019 13:40

Какво да се очаква от него,, нима има по -ясен портрет от участието му в Биг Брадъра, с гаврата си над Жана Бергендорф, и врътките които правеше на продуцентите. И не разбирам с какво е толкова обидена на боклука, че сравнява "това" с боклука

ФЕЛИНИ

ФЕЛИНИ 08.03.2019 13:53

КАТО ЛЕШОЯДИ НАСКАЧАХА ВСИЧКИ СРЕЩУ ЯВОР ! И КОЯ Е ТАЗИ НОНА , КОЯТО ЦЯЛ ЖИВОТ ИГРАЕ ПО НАЗНАЧЕНИЕ В СЛАДЪК ЧЕРВЕН СОЦ ЖИВОТ ?

ХХХ

ХХХ 08.03.2019 14:00

КОЙ Е БРАТ МУ???

ОРГАЗМАШИНОТРОН ЛОБОТОМОВ™

ОРГАЗМАШИНОТРОН ЛОБОТОМОВ™ 08.03.2019 15:47

ЯЖТЕ БАХУРА БЕ МАЛКО ГИ Е БИЛ ЛУПАЙ ТИЯ ЛУМПЕНИ ТУПА ЛУПА

Dida

Dida 08.03.2019 15:56

нона йотова също е боклук и то доста голям след като твърди,че георги димитров бил най ИЗВЕСТНИЯТ българин по света....... а бе,ноне ти излезе по голяма комунистка от цола драгойчева бе...

Visitor

Visitor 08.03.2019 16:31

Пишлимето вече е порастнало.Да си носи кръста-само.

Много гнусна визия

Много гнусна визия 08.03.2019 16:52

анти мъжка визия ...... просташко къдръво просташко държане .... като небръсната шунда е у главата ...и мозъка е атрофирал

kiki

kiki 09.03.2019 9:26

Много противен и нагъл човек.Грозен и бездарен,а все с добре изглеждащи и добре обезпечени финансово жени бил.Какво му харесват не зная. В брадъра се разбра какъв е.

taka e

taka e 17.03.2019 15:15

ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! https://bit.ly/2q75a1e

нидялко недодялков - боклука

нидялко недодялков - боклука 18.02.2020 22:24

по увиснало виме не бяхме гледали по телевизията. Благодарим ти кошлук-голем си боклук. Напълни БНТ с калинки