logo

Петя Дикова показа сина си за сефте СНИМКА

Петя Дикова показа сина си за сефте СНИМКА

Петя Дикова стана майка за първи път през април миналата година и чак сега се осмели да покаже момченцето си в пълния му блясък. И както е видно от снимката - и тя самата е повече от сияйна.

Преди броени часове от bTV избързаха да се похвалят в социалната мрежа в каква форма и настроение се намира една от най-усмихнатите им водещи. На снимката Петя е с малкия Александър, а лайковете се множат със скоростта на светлината.

Шок! Петя Дикова получи много неприятна изненада преди Коледа...

"Признаваме си... грижите, посветени на 8-месечния Александър, са повече от основателна причина водещата на COOL...T #ПетяДикова все още да не ни радва от малкия екран. Прекрасни са, нали?", пишат под кадъра в официалната страница на медията.

Изхвърлят от телевизията гаджето на Петя Дикова

Припомняме, че когато малкият Александър проплака за първи път през април миналата година, радостта на майка му Петя Дикова бе неописуема, но тази на баща му - Илиян Любомиров повече от неочаквана. Тогава в "На Кафе", в чийто екип работи, той сподели, че когато бебето се появило, бил толкова щастлив, че плакал по улиците и прегръщал непознати хора./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Анонимен

Анонимен 11.04.2020 16:43

Като толкова много бил емоционален защо не се е оженил за нея преди това.Истината е че тая дебелана го купи тоя житголо да я оплоди.