Изхвърлят от телевизията гаджето на Петя Дикова

Изхвърлят от телевизията гаджето на Петя Дикова

Големи промени ще се случват в "На кафе" от септември, когато се очаква да стартира новия сезон на предаването, пише "Хотнюз". Днес беше последното издание преди отпускарския  му период и въпреки, че водещата Гала уж се изтърваше, че ще се видят с колегите си след месец и половина, истината е съвсем друга.

Източници от телевизионните среди твърдят, че ще има драстични орязвания на екипа. Сред сериозно застрашените е Илиян Любомиров - половинката на Петя Дикова.

Забъркаха гаджето на Петя Дикова в сексафера с актриса от "Откраднат живот"

В такова положение е и бившата репортерка на "Господари на ефира" Ева Веселинова. Столът се клати и на Юлиан Константинов. За оперния певец това ще е втори телевизионнен провал, след като бе уволнен и от предаването "Аз обичам България" и на негово място беше назначен Иван Ласкин, който пък почина януари тази година.

В екипа на Гала най-вероятно ще се задържат журналистката Кристина Патрашкова и блогърката Андреа Банда Банда, твърдят запознати. Тийн любимката щяла да продължи да води кино рубриката си, която според продуцентите на предаването е едно от малкото читави неща в последния му сезон.

Гаджето на Петя Дикова крие срамно минало

Остават и двете Десита  Цонева и т.нар. "българската Ким Кардашиян". Комернтарното студои на Гала не се прие особено положително от зрителите на "На кафе". Форматът бе изкопиран от гръцка телевизия, но уви на родна почва не се получи особено успешен./show.blitz.bg
 

Коментирай