Шок! Петя Дикова получи много неприятна изненада преди Коледа...

Шок! Петя Дикова получи много неприятна изненада преди Коледа...

Преди седем месеца, когато роди синът си Александър, Петя Дикова беше на седмото небе от щастие и нямаше търпение да влезе в ролята на родител.

Днес ситуацията е същата по този въпрос, но не и на професионалната сцена, където събитията, уви, поне засега изглежда не се развиват по вкуса на тв водещата.

Петя Дикова със съдбоносно решение за бъдещето си!

Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков, която беше водеща на "Култ" по bTV, сега само гледа как заместничката й Поли Гергушева се намества все по-удобно в тази роля.

Поне засега из коридорите на медията не дават заявка, че Петя ще се върне като водеща на предаването, което бе създадено по нейна идея, нещо повече - там амбициозната Поли Гергушева прави всичко възможно, за да затвърди позиция.

Изненада! Петя Дикова събра родителите си! СНИМКА

Според тиражирани информации Гергушева е наложена за водеща лично от директора на новините в канала Венелин Петков, с когото, ако вярваме на мълвата в медийните среди, преди 4-5 години е имала за кратко имала интимни отношения, пише "Уикенд".

Преди няколко дни пък стана ясно, че Петя Дикова е прекъснала отпуската си по майчинство и се е върнала отново на работа, но все още е зад кадър.

Синът на Петя Дикова с дебют в Народния театър СНИМКИ

Наскоро в ефира на bTV изтече и първия резултат от труда й – минифилм за легендата Стефан Данаилов, с който телевизията почете големия актьор след неговата смърт./show.blitz.bg

Коментирай