Синът на Петя Дикова с дебют в Народния театър (СНИМКИ)

Синът на Петя Дикова с дебют в Народния театър (СНИМКИ)

Синът на Петя Дикова - Александър направи своеобразен дебют на сцената на Народния театър, след като именитата му баба Аня Пенчева го показа за пръв път, излизайки с него на сцената след премиерата на спектакъла "Актрисата" вчера вечерта в Народния театър.

След края на постановката Аня бързо се скри зад кулисите и след секунди отново се върна на сцената усмихната, щастлива и много развълнувана, държейки на ръце момченцето, което е едва на 47 дни, пише "Lupa.bg".

Дъщерята на Аня - Петя Дикова роди на 22 април и заедно с поета Илиян Любомиров в момента са най-щастливите родители. Момченцето бе кръстено на бащата на Петя - журналистът Сашо Диков.

Преслава и Петя Дикова разхождат бебетата си (СНИМКА)

Звездното бебе за пръв път дефилира пред обществото на 7 юни вечерта по време на премиерата на баба си в Народния театър, където в спектакъла "Актрисата" тя си партнира със Стефан Данаилов. Постановката беляза и завръщането на Ламбо на сцената след 5-годишно отсъствие.

Въпреки че залата бе препълнена и всички шумно ръкопляскаха, а цялата сцена бе осветена от силни прожектори, внукът на Аня Пенчева се държа мъжки и изобщо не се разплака, въпреки че за момент се превърна в звездата на вечерта и измести вниманието от Стефан Данаилов и баба си Аня към себе си.

Петя Дикова със съдбоносно решение за бъдещето си! 

Актрисата така щастливо се носеше по сцената с малкия Александър на ръце и на няколко пъти го вдигна високо във въздуха, за да покаже, че е горда мъжка баба. Макар Сашко да се роди над 4 кг. на сцената и в прегръдките на баба си той изглеждаше доста мъничък.

Александър е първият кръвен внук на Аня Пенчева. Тя има и внук Ивайло от доведената си дъщеря Карина Караньотова -  щерка на мъжа й Ивайло Караньотов.

Петя Дикова поряза мераците на... (СНИМКА)

Неостаряващият секссимвол понечи да даде внучето си на истинския герой на вечерта - Ламбо, но той не посмя да го вземе в треперещите си ръце, за да не го изпусне. 

Другите основни партньори на Аня Пенчева на сцената - Кирил Ефремов и Ненчо Илчев с радост галеха момченцето и искрено му се радваха.

Така под бурните аплодисменти в чест на баба си и на нейния близък приятел и колега Стефан Данаилов новороденият Александър Илиянов Любомиров показа, че подобно на знаменитите си роднини е напълно готов за светския живот и изобщо не се смущава от светлините на прожекторите и от светската суета./show.blitz.bg

Коментирай

Горда баба

Горда баба 08.06.2019 20:07

Съм и аз!!! Да ви е здрав, умен и мнооого добър

Заешки водач

Заешки водач 09.06.2019 16:38

А бабата подмокри ли се? Аман от лигавщини! Голяма работа станала...