Петя Дикова поряза мераците на... (СНИМКИ)

Петя Дикова поряза мераците на... (СНИМКИ)

Откакто стана майка преди няма и месец, Петя Дикова не дава и косъм да падне върху момченцето й. Нещо повече – за разлика от много популярни светски двойки, които бързат да покажат наследниците й и дори вече да въртят бизнес с тях, журналистката и приятелят й Илиян Любомиров са непреклонни по този въпрос.

Всъщност още докато е била бременна Петя получава изкушаващи рекламни предложения за детето си, които отхвърля светкавично. И Дикова, и Любомиров били непреклонни въпреки сериозните суми, пише „Хотрена”. Новоизлюпените родители са твърдо убедени, че не могат да решат от името на невръстния си наследник толкова важен въпрос.

„Може като порасне да се разсърди, като види, че снимките му с ново пюре или биберон пълнят социалните мрежи. Няма как да сме сигурни какво е неговото желание. Като порасне, сам ще реши бъдещето си в тази посока”, отсякъл таткото.

Ексклузивно! Първа снимка на бебето на Петя Дикова! (СНИМКА)

Както казахме, за разлика от Петя и Илиян, много светски двойки правят точно обратното. Например Алекс и Дани Петканови, чието дете дефилира често в социалните мрежи. Никол Станкулова пък, хитро комбинира и двете крайности – хем взима пари и рекламира известна детска марка в профилите си, хем не показва на снимките лицето на детето си./show.blitz.bg

 

Коментирай

ЕГАТИ!!!

ЕГАТИ!!! 10.05.2019 12:06

Е НЕМА ЩО - ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ВЪРВЯТ ОТ ХИЛЯДА И ОСЕМСТОТНАТА ГОДИНА И ПЪРВОИЗТОЧНИКА Е ГРАД ПЕРНИК.ПРОСЯЦИ!

hihi

hihi 10.05.2019 12:17

Приятна дебеланка, не става за сериозна журналистика, ама да подклажда клюки си я бива :)

dvak

dvak 10.05.2019 12:40

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби ! нови игри и забележителни джакпоти .Нужен е минимален депозит от 10 евро!Забавление за пичове ! https://bit.ly/2vGdh7g

OMG

OMG 10.05.2019 13:36

АКО НЕ Е ПЕТКАНОВА ИЛИ НЯКОЯ ДРУГА ГРОЗНОВАТА ЖЕНА ОТ ИЗМИСЛЕНИЯ ЕЛИТ В КОЧИНАТА ЩЕ ПИШЕТЕ ЗА ЧЕТВЪРТИТАТА ГЛАВА ,БЕЗДАРНАТА ДИКОВИЦА. ЕДНО ВРЕМЕ И МАЙКА И БЕШЕ ИЗМИСЛЕНИЯ СЕКС СИМВОЛ. ТИНЯ,ТИНЯ СИ ОСТАВА БЪЛГАРИЯ.

Малена

Малена 10.05.2019 22:13

Защо плювате всеки и всичко, защо сте гневни, че не сте избрани, вие всичките има за какво да сте родени, намерете си призванието, за Петя и Аня Пенчева не говорете нищо, не ги познавате, имайте уважение, аз не ги познавам, но са нормални хора и тези реплики никой не ги заслужава.

racho

racho 11.05.2019 18:12

taaa. pa. taa ot nebeto li. e? kato. momiche. beche infantilna. a. kato majka. dano. ne e!!

Кали

Кали 12.05.2019 6:01

Дядо Сашко взима голяма заплата от мустака банкер с крадените при от хората му плаща добре на Пелтеков за да плюе управлението