logo

Ексклузивно! Първа снимка на бебето на Петя Дикова! (СНИМКА)

Ексклузивно! Първа снимка на бебето на Петя Дикова! (СНИМКА)

След като буквално преди минути ви съобщихме ексклузивно, че Петя Дикова вече е майка на прекрасно момченце, ето че сега ви го и показваме първи.

Нетърпелив да съобщи на целия свят, първата снимка на сина си показа гордо баща му Илиян Любомиров. И написа сърцераздирателен статус, в който казва и много силни думи за майката на детето си.

„Днес се роди нашият син Александър Илиянов Любомиров. Той е истински юнак, цели 4260 г и 55 см. И той, и Пипи са добре, за което от сърце благодаря на д-р Анатоли Дуковски и екипа му в "Майчин дом", защото ни преведоха спокойно и благополучно по този вълнуващ път.

Petya, ти сбъдна най-съкровената ми мечта и ме дари със син. Обичам те до безкрайност. Синко, добре дошъл”, гласи написаното от него, а под поста му очаквано заваляха стотици пожелания от близки и приятели.

Припомняме, че Петя Дикова призна в ефира на предаването Cool..T, на което е водеща, че очаква момченце. Ден по-късно и Илиян потвърди новината в ефира на "На кафе", а всички бяха смаяни, че толкова време е пазил тайна от тях. Двамата имат връзка от известно време и са много щастливи заедно./show.blitz.bg

Коментирай

Питам

Питам 22.04.2019 12:34

„„Първи снимки на бебето на Петя Дикова....""А бе това дете баща няма ли?Кой го е правил?Ами първо бащата пишете,тя от къщи ли си го донесе това момченце? Да им е живо и здраво все пак.И дано да не подменя татакото,както майка и постъпи.

Дядо Риц

Дядо Риц 22.04.2019 14:20

Глупости!!! Това не е ръчичка на новородено !!! Толкова сте елементарни !!!

taka e

taka e 22.04.2019 17:32

Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,веднага го поръчах,Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете ! http://bit.ly/2krgD93

Баба Миц

Баба Миц 23.04.2019 13:34

Дядо Риц, бебето се е родило почти 5 кила. Голямо , едро, а може би и преносено бебе. Раждат се с ноктенца, така че споко - то е! ;)

Отговарям

Отговарям 23.04.2019 13:39

Бащата е световно неизвестен затова! Ако ти напишат отгоре: "Грую Груев стана баща", няма нищо да ти говори, а Петя Дикова е известна с това, че е щерка на Аня Пенчева и на оня калпак Сашо Диков. За какво да пишат името на бащата в заглавието, като е бай Никой?

Asesino

Asesino 24.04.2019 11:11

А кога Ивка Крачунов ще роди по стомашно чревен път наследник-лайно на другаря Борисов? Нали се опитват да заченат вече толкова много години, бе, блиц?