Ексклузивно! Първа снимка на бебето на Петя Дикова! (СНИМКА)

Ексклузивно! Първа снимка на бебето на Петя Дикова! (СНИМКА)

След като буквално преди минути ви съобщихме ексклузивно, че Петя Дикова вече е майка на прекрасно момченце, ето че сега ви го и показваме първи.

Нетърпелив да съобщи на целия свят, първата снимка на сина си показа гордо баща му Илиян Любомиров. И написа сърцераздирателен статус, в който казва и много силни думи за майката на детето си.

„Днес се роди нашият син Александър Илиянов Любомиров. Той е истински юнак, цели 4260 г и 55 см. И той, и Пипи са добре, за което от сърце благодаря на д-р Анатоли Дуковски и екипа му в "Майчин дом", защото ни преведоха спокойно и благополучно по този вълнуващ път.

Petya, ти сбъдна най-съкровената ми мечта и ме дари със син. Обичам те до безкрайност. Синко, добре дошъл”, гласи написаното от него, а под поста му очаквано заваляха стотици пожелания от близки и приятели.

Припомняме, че Петя Дикова призна в ефира на предаването Cool..T, на което е водеща, че очаква момченце. Ден по-късно и Илиян потвърди новината в ефира на "На кафе", а всички бяха смаяни, че толкова време е пазил тайна от тях. Двамата имат връзка от известно време и са много щастливи заедно./show.blitz.bg

Коментирай

Питам

Питам 22.04.2019 12:34

„„Първи снимки на бебето на Петя Дикова....""А бе това дете баща няма ли?Кой го е правил?Ами първо бащата пишете,тя от къщи ли си го донесе това момченце? Да им е живо и здраво все пак.И дано да не подменя татакото,както майка и постъпи.

Дядо Риц

Дядо Риц 22.04.2019 14:20

Глупости!!! Това не е ръчичка на новородено !!! Толкова сте елементарни !!!

taka e

taka e 22.04.2019 17:32

Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,веднага го поръчах,Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете ! http://bit.ly/2krgD93

Баба Миц

Баба Миц 23.04.2019 13:34

Дядо Риц, бебето се е родило почти 5 кила. Голямо , едро, а може би и преносено бебе. Раждат се с ноктенца, така че споко - то е! ;)

Отговарям

Отговарям 23.04.2019 13:39

Бащата е световно неизвестен затова! Ако ти напишат отгоре: "Грую Груев стана баща", няма нищо да ти говори, а Петя Дикова е известна с това, че е щерка на Аня Пенчева и на оня калпак Сашо Диков. За какво да пишат името на бащата в заглавието, като е бай Никой?

Asesino

Asesino 24.04.2019 11:11

А кога Ивка Крачунов ще роди по стомашно чревен път наследник-лайно на другаря Борисов? Нали се опитват да заченат вече толкова много години, бе, блиц?